Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteśmy razem kilka miesięcy ale mam wrażenie że on się NIE STARA o mnie

Polecane posty

Gość gość

Nie kupuje mi kwiatów, nie dostałam żadnego prezentu, czy czekoladek, nie zabiera mnie do restauracji, w domu jak go odwiedzam to czasem nie posprząta. Ogólnie jest niby miło, jestem w nim zakochana ale zaczyna mnie to zastanawiać że sam początek a on nie daje mi odczuć że jestem dla niego ważna i trochę mnie to martwi :-(

Gość mnietowisi
ile razy należy zdobywać jedną kobietę ?

Gość gość
A ty się o niego starasz?

Gość gość
mnietowisi ale czy rozumiesz że on od początku taki jest? nie starał się od początku.

Gość gość
tak to wygląda w większości przypadków potem to tylko ty będziesz prała, sprzątała i jedzonko mu pod ryja podsuwała

Gość gość
No i tak powinno być, jak facet się stara to laski mają go w dooupie

Gość gość
tak to wygląda w większości przypadków potem to tylko ty będziesz prała, sprzątała i jedzonko mu pod ryja podsuwała XXX Nie zgadzam się z tobą, najczęściej jest tak ze faceci bardzo się strają na początku. Po roku im to mija ale jednak te pierwsze miesiące gdy im zależy to to czujesz. Dostajesz kwiaty, jakies drobne prezenty, jesteś zapraszana to do kina to do restauracji, facet jest wypachniony a samochód lśni. Po roku to wszytsko mija, ale na początku jest.

Gość gość
23:02 gdyby twoja nędzna teoria była prawdziwa, nie siedziałbyś wieczorem na kafe, tylko uprawiał namiętny seks z ukochaną.

Gość gość
no właśnie uprawiałem, kilka godzin temu a tu wchodzę popisać prowokacje,ale nie muszę Ci się tłumaczyć :-P

Gość gość
autorko, po prostu nie ściemnia, tak wygląda codzienne życie, bierz chłopa nim inna go ci zabierze

Gość nie ściemniać
gość dziś i na hooj to "udawanie" ideału przez rok???? potem baba myśli że zawsze tak będzie

za wczesnie chyba na prezenty. i tak jak ktos wyzej zauwazyl, jak facet sie stara laski go maja w d***e, mozecie sie z tym nie zgadzac, ale tak jest.

Gość niech ona zaprasza
na hooj, i kase wydawać???

Gość chłop tej marudy
Kindżelika dziś ale posprzatac by mogl, albo zabrac cie czasem w jakies fajne miejsce >>> na parking supermarketu wieczorem na bzykanko na tylnim siedzeniu się liczy?

Gość gość
"gość dziś A ty się o niego starasz?" CALE ZYCIE jak nie chcesz zyc dlugo i szczesliwie

Gość gość
"mnietowisi dziś ile razy należy zdobywać jedną kobietę ?" CALE ZYCIE*

Gość mnietowisi
gdy kobieta nie rozumie do czego służą pończochy oraz pas , na buty ze szpilkami o wysokości 6 cm. woła blee albo fuj , sukienki w szafie omija szerokim łukiem i zna się tylko na podartych kalesonach , jakaś sprana bluzka z frędzlami to jest szczyt mody z napisem na plecach TAKE MY botki wyświechtane , które nie widziały pasty od trzech lat , to niestety ale kindybał facetowi sam opada na widok kobiety , której we włosy piorun strzelił a w swojej szafie ma fajne i modne ciuchy, buty , kurtki , płaszcze , torebki, szaliki , skórzane rękawiczki itd. i nie wiadomo po cholerę to trzyma a jak się wystroi to psy uciekają , kot zwiał do mysiej dziury , i będziesz tu zdrowy ? z takim czupiradłem do ludzi ? NIGDY W ŻYCIU !

Gość gość
Jak teraz się nie stara to juz lepiej nie będzie. Nie gadajcie,ze po roku mija,wszystko zależy od faceta jeden przestanie sid starać po miesiącu a inny nigdy.

Gość cessna210
jak ma kase i ją rozwala na babe to nigdy nic nie będzie miał, ale ona chce aby on miał pałac z basenem i własny samolot, no więc tylko multimilioner niepracujący

Gość gość
tu autorka Nie myślcie że wymagam jakiś cudów i drogich prezentów. Nie. Chodzi mi o jakies drobne gesty, o różę za 5 zł o czekoladki za 10 zł, o jakąś romantyczną kolację. On nie wysila się, idzie na łatwiznę od samego początku, mam wątpliwości czy z takim podejściem jemu zależy na mnie.

Gość gość
To po co mu się nadstawiasz, skoro od początku się nie starał nic... :o A później pretensje, łatwo mu przyszło.