Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie GORSZA

PRAGNIENIE bycia doskonala zewnetrznie,kolezanka wpedza mnie w KOMPLEKSY

Polecane posty

Gość Czuje sie GORSZA

Ostatnio zaczelam nowa prace i jest tam dziewczyna z ktory musze miec codziennie kontakt.Ona pragnie za wszelka cene byc doskonala miala juz pare operacji plastycznych :operacja nosa,podniesienie brwi,poprawinie brody,operacja pupy,botoks wygladzajacy twarz i jeszcze cos tam,i w ogole niewidac ze operacje plastyczne robila,wyglada to bardzo naturalnie,jakbym nie wiedziala to bym sie nie domyslila ze tak wiele rzeczy poprawiala,naprawde wyglada prawie idealnie jak lalka z obrazka,przy tym jest bardzo mila wrecz przemila,przynajmniej taka gra,szczegolnie do osob wplywowych,przemila jak slodka dziewczynka i faceci naprawde na to leca daja sie czesto nabrac.Jest to osoba ktora czesto mowi o wygladzie,ze szuka faceta tylko bardzo bogatego,niewazne ze brzydki,wazne by byl bardzo bogaty i mowi ze taki facet chce kobiety typu wow, i ze ona nie chce wygladac jak inne kobiety z ulicy,ze musi temu bardzo bogatemu facetowi cos zaproponowac,czesto slyszalam ze mowila o innej jakiejs jej kolezance ze "gdzie tamta do niej".Ona ogolnie uwaza sie za lepsza,ze te normlnie wygladajace kobiety z niedoskonalosciami nie maja szans przy niej.Mowi ze inne kobiety ja nienawidza,ze jak idzie do klubu to czuje,widzi zazdrosne spojrzenia innych kobiety,te jej gadanie mnie wrecz oslabia i powiem szczerze ze troche jakby wpedza mnie w kompleksy ::( I czesto tez daje mi odczuc ze ja jestem gorsza,bo nie tak doskonala jak ona, ze na mnie taki bardzo bogaty facect nie poleci,bo nie wygladam idealnie,tak jak ona,bo tacy faceci fajni to chca tylko taki typ jak ona doskonala ,jak laleczka z obrazka,a nie zwykla dziewczyne. "Gdzie tam ja,przy niej,nie mam szans" Nawet troche naszego szefa probuje manipulowac pokazywac sie przed nim ze jest lepsza.Opowiada jak to jej byli faceci kupowali jej torebki chanel,prada za 3 tys euro,ze tylu facetow w niej zakochanych. Co sadzicie o tej sytuacji,chcialam sie wygadac.

Gość gość
ostatnio szef przyszedł do nas ... wymownie koło niej położył paczkę prezerwatyw , puścił do niej oko , a mi stanowczym tonem wydał polecenie bym po coś do picia skoczyła do pobliskiego sklepu

Gość gość
to cos wyzej to podszyw...

Gość Czuje sie GORSZA
sklep jest na tyle daleko , że gdy wróciłam to chyba nie zdążyłam zobaczyć co oni robili?

Gość gość
Powiem tak,wszystko jest dla ludzi jezeli ktos ma nos,uszy ktore mu przeszkadzaja,nie podobaja sie to dlaczego by tego nie zmienic ? jak najbardziej jezeli ma sie szanse,ale jest umiar...Oczywiscie mojej znajomiej nic nie mowie o tych jej przerobkach,to jej sprawa. Chodzi mi o to ze drazni mnie to jej skupianie sie praktycznie tylko na urodzie,wygladzie,ogromne prgnienie bycia idealna,pragnienie bycia zawsze lepsza i to troche wywyzszanie sie "ze jestem lepsza,ladniejsza od jakiejs tam Kaski,gdzie tam ona do mnie..." o to mi chodzi. Sa kobiety ktore chca szokowac swoim wygladem(pragnienie bycia prawie idealna),chca byc zawsze podziwne,byc prawie idealne zeby podobac sie prawie kazdemu facetowi,zeby zaden sie jej nie oparl,byc lepsza od innych normalnych kobiet.

Gość gość
co ona sobie poprawiala ?

Gość gość
poprawiony nos 2 razy,botoks,podniesione brwi,opalona w solarium,dlugie doczepiane pasma wlosow,poprawiona pupa,tipsy,ale ma to tak dyskretnie zrobione,ze na pierwszy rzut oka tego nie widac i faceci lgna do niej,z tego co opowiada...caly czas prawia komplementy ze jest taka piekna,przepiekna.Sponsoruja ja i ona mysli ze tylko tego typu kobiety maja szanse,a te zwykle niedoskonale nie. A w glowie to taka pusta lalunia,ktora skupia sie tylko na wygladzie.Ale zrobione-przerobiona na sliczna laleczke. Ona szuka tylko bogatych facetow i mowi ze tacy bogaci chca tylko ladne prawie idealnie,a nie zwykle niedoskonale kobiety,wiec ona wszytsko robi by byc najlepsza,najbardziej doskonala z wygladu.I ona bardzo czesto srogo ocenia wyglad tych mniej doskonalych kobiet. W jej ocenie tych gorszych... Ze kazdy bogaty tylko na nia zwroci uwage,a nie na ta zwykla-niedoskonala.

Gość Czuje sie GORSZA
ystko oprócz podrobów i chyba oczu znaczy gałek ocznych.

Gość pustaki puste
baby to durne istoty, a ta panna jest bardzo pusta i ma niską samoocene, wyląduje raczej w burdelu, a miłości nigdy nie zazna, niech ją bierze na zabawke jakiś bogaty, a i tak będzie roohał inne, głupia laska

Gość gość
i ze bogaci faceci leca na takie...

Gość gość
Z moich obserwacji wynika,ze juz zmiana nosa bardzo zmienia twarz. A jesli chodzi o facetow to i tak wola oni zrobione prawie iedealne-prawie cale przerobione(poprawiony nos+podniesione brwi+botoks+tipsy+doczepiane pasma wlosow) operacjami plastycznymi laleczki,a normalne nieidealne dziewczyny uznaja za te gorsze,bardziej licza sie przerobione laleczki.

Gość gość
"Kobieta jest piekna za to w jaki sposob mysli.Jest piekna za te iskre w oczach,gdy mowi o tym,co kocha.Jest piekna za swoja zdolnosc sprawiania,ze ludzie sie usmiechaja,nawet jesli sama jest smutna.Nie nie jest piekna za cos mijajacego jak wyglad.Jest piekna z glebi duszy."

Gość gość
Takie lalki zrobione to wybieraja tylko bardzo bogaci faceci. Taka laleczka to duzo kasy kosztuje

Gość gość
WAZNE jest to co w glowie,sposob bycia,a wszytsko inne jak wyglad to mozna przerobic.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi,ale z umiarem z glowa, ...a nie byc pustym czlowiekiem skupiajacym sie tylko na wygladzie.Tego typu glupich-pustych ludzi skupiajacych sie tylko na wygladzie nie lubie.

Gość gość
dziś Takie lalki zrobione to wybieraja tylko bardzo bogaci faceci. Taka laleczka to duzo kasy kosztuje >>>> plus taką łatwo WYMIENIĆ, hahahaha... durne suki

Gość gość
chinki robią sobie operacje aby wyglądać jak białe, durne szmaty

Gość gość
"Ona szuka tylko bogatych facetow i mowi ze tacy bogaci chca tylko ladne prawie idealnie,a nie zwykle niedoskonale kobiety,wiec ona wszytsko robi by byc najlepsza,najbardziej doskonala z wygladu.I ona bardzo czesto srogo ocenia wyglad tych mniej doskonalych kobiet. W jej ocenie tych gorszych... Ze kazdy bogaty tylko na nia zwroci uwage,a nie na ta zwykla-niedoskonala."

Gość gość
Ja rozumiem poprawic sobie nos,badz uszy ktore sie nie podobaja,ale zeby przerabiac siebie prawie calego,to chore...

Gość gość
nie wiem autorko jaki ty masz problem,? zajmuj się swoimi sprawami a tego pustostanu nie słuchaj,masz jeden mocny argument,jego treść " przecież ty naturalnie jesteś przeciętna ,wszystko masz sztuczne"

Gość Czuje sie GORSZA
toemu szef nie chcę się ze mną kochać? tylko z tamtą przerobioną zdzirą?

Gość gość
dziś -to podszyw... :(

Gość gość
Kolejne prowo, chce ci sie to pisać ? :D

Gość gość
A Ty czegoś szukasz w życiu? Bogatego typa tylko po to żeby dawał kasę? Czy normalnego mężczyzny i normalnego życia? Bo jeśli tego drugiego to nie masz się czym martwić. ..chociaż rozumiem że codziennie spotykać taka osobę to może być męczące i wpływać na Twoje poczucie własnej wartości ale co z tego że jest zewnętrznie taka idealna jeśli wewnętrznie jest 'wypruta' z jakichkolwiek normalnych ludzkich uczuć? Niech sobie będzie idealna z wyglądu, niech ma bogatego WŁAŚCICIELA. ..

Gość Czarny Księżyc
Napisz gdzie mieszkasz i w jakim wieku jesteś:classic_cool:.Mam pomysł jak ją zgasić:classic_cool:.Powinnaś iść z chłopem co by podsumował jej wygląd że może wyglądać jak M.Jackson po tych przeróbkach:D.

Gość gość
Leniwa baba, zamiast cwiczen, szukania wlasnego stylu woli isc pod noz i rujnowac zdrowie. Ze o akceptacji siebie nie wspomne. Cel tez ma i szczytny, i ambitny. Olewaj jak mozesz.

Gość gość
Twoja koleżanka ma klucz do zayebistego zycia. Faceci lubia plastiki , idealne. Tez mi zawsze mówiono , ze wygladam ok, po co mi operacje a prawda jest taka, ze jak kobieta wyglada jak laleczka to jest w życiu ustawiona. Tez robię sobie teraz operacje, w przyszłym miesiącu idę na usta.

Gość gość
Poprawki są dla ludzi, ale Twoja znajoma ma coś z głową. Ona nie robi tego dla siebie tylko traktuje to jak inwestycję. Żałosna, pusta laska.

Gość gość
15:22 Ćwiczenia nie zmienia ci kształtu twarzy, ust, tylko pomagają w schudnięciu

Gość gość
Przez taka znajoma to mozna nabawic sie wielu kompleksow,wpasc w depresje ,a poczucie wartosci skoczy do zera.