Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niebieska sukienka... :(

Polecane posty

Gość gość

To była wczesna jesień A może była późna Jesiennych deszczowych dni I tak przecież nikt nie rozróżnia Zamykam oczy i spuszczam głowę Gdy widzę Ciebie przypadkiem Gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem Przystaję i płaczę ukradkiem Tak widziałam ją Jesiennym wieczorem pod Twym parasolem W niebieskiej sukience, nie trzeba mi więcej Tak widziałam ją Na Twoich kolanach siedziała do rana I w Twoich ramionach tak słodko wtulona I cóż mi pozostało z Twoich wielkich małych słów Jesiennych obietnic że nie znikniesz Nigdy z moich snów I ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim Gdy palę Twe fotografie Gdy jestem w miejscach gdzie byliśmy razem Przystaję i płaczę ukradkiem Tak widziałam Cię I chciałam bez słowa Cię znów pocałować Lecz w Twoje ramiona wtuliła się ona Tak widziałam Was I zrozumiałam że miłość przegrała Zostały wspomnienia, nie będę nic zmieniać A jednak, a jednak wciąż wierzę...

Gość gość
gość 2016.11.03 Nie rozumiem tego hejtu na skorpiony. Mój najlepszy przyjaciel to skorpion i owszem, jest do bólu szczery, ale on jeden nigdy mnie nie okłamał, on jeden zawsze był, kiedy go potrzebowałam. Ludzie przychodzą i odchodzą, kontakty się urywają, ale kolega Skorpion to taki mój prawdziwy Anioł Stróż. x kh khi zgwałciłabym aniola stroza/ poskakala na fujarze :D łoj :D

Gość gość
co wy bierzecie. co to za prochy.

Gość Inna gość
Ładny wiersz, ale czegoś mi zabrakło tutaj.

Gość gość
to nie prochy to tekst piosenki Łzy i nie pisalem tego sam, ale jest spoko wiec chcialem sie podzielic

Gość gość
coz pogodz sie ze ona to lesba :D taki myk frajerze :D

Gość gość
z kim ci sie to kojarzy, 0:12