Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafarek

Pół roku związku a moja kobieta nie potrafi okazywać uczuć

Polecane posty

Gość kafarek

Witam mam problem z moją dziewczyną ja (23 lata ona 18) jestem z nią pół roku. Moja dziewczyna ma trudny charakter od samego początku bała sie pocałunku dopiero po 3 miesiacach ją pierwszy raz pocałowałem. Jak sama mówi nie potrafi okazywać uczuć i chce to zmienić ale nie wie jak mówi też że wstydzi się przy mnie i jest zamknięta dopiero po pół roku napisała mi w wiadomości że mnie kocha nigdy nie powiedziała w twarz. Ogólnie rozmawiamy na luzie ale na np intymne tematy ona się bardzo wstydzi. Co mam zrobić jak jej pomóc żeby się otworzyła na uczucia bardziej (nigdy mnie pierwsza nie pocałowała) sama chce coś z tym zrobić ale nie wie jak pomóżcie :/

Gość gość
Psycholog. Wygląda mi to na jakąś traumę.

Gość gość
jej rodzice wzieli rozwód jeśli ma to coś do rzeczy kiedyś mówiła że trochę ja to boli że nie mieszkają razem ale już odwiedzała psychologa i nic. Znacie jakieś sposoby żeby się bardziej na mnie otworzyła jakieś rozmowy z nią prowadzić czy coś

Gość gośćasiiyyc
Ja mam puste serce i nie odczuwam zadnych uczuc..tez mnie to dziei tyle że ja duzo w zyciu przeszlam..czuje sie jakbym została odarta z uczuć i emocji..

Gość gość
ponad to ja staram się jak mogę okazywać jej uczucia ale ją to jeszcze bardziej denerwuje