Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet i jego przyjaciółka

Polecane posty

Gość gość
no to toleruj wszystko - byle tylko z nim mieszkać! byle by "być w związku"

Gość gość
Nie, nie będę tolerować wszystkiego byle być w związku! I przeprowadziłam wczoraj rozmowę na temat jego "przyjaciółki" z nim

Gość gość
No i co wyniklo z tej rozmowy? Sluchaj ona przeciesz nawet sie nie kryje z tym ze probuje wam namieszac. W takiej sytuacje masz pelne prawo do tego abo go postawic pod sciana. A te smsy to potajemnie przeczytalas czy on Ci je pokazal?

Gość gość
Wyniknelo pewnie to co zawsze - kazal ci zamknac paszcze, bo jak nie to bedziesz wracala do rodzicow na kopach i tyle!

Gość gość
gość dziś xxx nie :) nigdy nie czytam wiadomości mojego faceta po kryjomu, gdyż uważam że każdy ma prawo do prywatności. Dzień przed tym , jak przeczytałam tego smsa pokłóciliśmy się, on później pisał z kimś smsy po czym oznajmił, że idzie z kolegami na piwo. Nawet nie wiem, o której wrócił wtedy, spałam już. Rano na nowo się posprzeczaliśmy, i wypaliłam do niego, że ma mi pokazać swój telefon. Bez żadnych oporów mi go dał. Wtedy właśnie przeczytałam tego smsa. Byłam pierwszą osobą, która go odczytała. On nawet nie wiedział, że go dostał. Wczoraj postanowiłam postawić go pod ścianą i wybierać albo ja albo ona. Powiedział to co zawsze, że go z nią nic nie łaczy, że liczę się tylko ja. Tylko, że zawsze na takim gadaniu się kończy. a ja bym chciała czynów, a nie gadania. Na kilka dni przeniosłam się do kumpeli, chcę zobaczyć czy mu faktycznie na mnie zależy.

Gość gość
I bardzo dobrze zrobilas. Facetem trzeba czasami troche mocniej potrzasnac zeby zaczal sie zachowywac jak nalezy. Jezeli teraz nie podejmie wlasciwej decyzji- masz swoja odpowiedz.

Gość gość
chyba mu jednak nie zależy