Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli ozenie sie z kobieta to tylko na zasadzie

Polecane posty

Gość gość

odrebnosci majatkowej. Wezme sobie odpowiednio bogata kobiete, ktora bedzie na tym samym poziomie ekonomicznym co ja, na nic innego sie nie zgodze. W swoim otoczeniu widze jak kobiety sa zainteresowane $ swoich facetow a nie nimi naprawde, nie ma tam zadnych zwiazkow emocjonalnych. Taka odrebnosc odrzuci materialistki

Gość gość
Masz takie prawo.

Gość gość
twoje deklaracje są śmieszne bo i "bogate" kobiety przyprawiają rogi i ranią serca. wybieraj taką, którą dobrze poznasz. szybki związek zawsze prowadzi do upadku. 🖐️

Gość gość
dobrze zatem jak bedziecie wychowywac dzieci kto placi?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy spotkasz kobiete , w której zakochasz się, która będzie tak samo majętna jak Ty , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
dziś sp........j stad

Gość gość
Szukaj bogatej..jak zdradzi to chociaz kasa ci zostanie na pocieszenie

Gość gość
Nigdy Cie sie to nie uda. Nie znam zadnej kobiety ktora by sie na to zgodizla zaraz powie ze nie kochaszz

Gość gość
ale czasy.... nikt nie ufa nikomu :O

Gość gość
bedzie coraz gorzej :/

Gość gość
Malzenstwo w XXI bedzie odchodzic do lamusa, wszedzie zdrady, seks ze free.... taka rzeczywistosc

Gość gość
Małzeństwo jest już dawno przereklamowane. Nikt normalny już ślubów dzis nie bierze. Jak nie bierzesz ślubu, to nie masz też rozwodu i tego niepotrzebnego cierpienia. Proste :)

Gość gość
to kobiety napieraja na slub

Gość gość
Mam na ciebie ochote wiesz kto

Gość gość
:O

Gość gość
Niektorzy wola latwe wyjscia i przyjecie cynicznej postawy, zamiast wlozyc wysilek w znalezienie odpowiedniego partnera. Mozna i tak, kobiet o podobnym podejsciu tez pewnie nie brakuje.

Gość gość
odpowiedniego partnera x tzn?

Gość gość
9.31 Mało znasz kobiety :) Ja jestem w świetnym związku partnerskim na równych zasadach. Nie chce ślubu, jego kasy bo zarabiam a mimo to dzieli ze mną swoje konto w banku :) Zastanawiasz się dlaczego? Ufa mi bezgranicznie . Także gdyyyby nawet przyklękł na kolanko ( raczej tego nie zrobi :) ) to nawet rozdzielczość majątkowa nie zrobila by na mnie wrażenia Nie jestem z kimś dla profitow :) Mysle też, że fajne są takie związki gdzie partnerzy dają z siebie po równo i starają się każdego dnia . Jest równowaga, nie ma spiny ;) Czego i wam życzę

Gość gość
gość dziś x po ile macie lat, planujecie dizeci?

Gość gość
Jesteś materialistą i się nie ośmieszaj. Nawet jak spotkasz miłość, to ją pewnie odrzucisz, a pobierzesz się z kimś na zasadzie układu. Wiele zamożnych kobiet nie ma takiego kryterium, ale najpierw trzeba samemu być na pewnym poziomie zrozumienia tematu. Różni ludzie różne wartości wnoszą wraz ze sobą do związku, nie tylko kasę.

Gość gość
:O

Gość gość
popieram kobiety sa zle i trzeba je z gory traktowac gorzej wtedy bedzie dobrze

Gość gość
tez nie chce sie z nikim dzielic niczym

Gość gość
Jestem kobietą obecnie w separacji i tez myślę podobnie jak autor. Jeśli kiedyś ponowny ślub to oczywiście rozdzielnosc majątkowa i warunek, że nie zamelduje go w swoim domu. Może mieć gorszy status materialny, mi to nie przeszkadza ale tym sposobem od razu odsuną się ci co liczą na korzyści. Kiedyś spotkałam się z takim facetem który na poczatku znajomosci juz chciał grubsza kasę pożyczyć ode mnie, ewentualnie mogę od kogoś pożyczyć dla niego jeśli nie mam, on mi odda z duzym zyskiem :D więcej już się nie spotkaliśmy. Potem dzwonił, że już ma, że kredyt wziął na brata. Ale ja już nie chciałam. Nie wiadomo co za chwile wymyśli. Ja nic od niego nie chciałam i wogole to trzeba mieć tupet żeby przy tak krotkiej znajomości typowo na tym etapie koleżenkiej juz prosić o przysługę. Popieram autora, bardzo słusznie, a jak nie chce intercyzy podpisać to niech spada.

Gość gość
dziś ile masz lat? mialas bogatych rodzicow?

Gość gość
Jestem dorosła, po 30.

Gość gość
11.34 Ja mam 28 mój facet 34 Tak planujemy w najbliższym czasie ;)

Gość gość
jak bedziecie finansowac dzieci?

Gość gość
rozsadne

Gość gość
Finansować dzieci ? Normalnie. Przecież nie będę wołać, w sumie nie muszę bo mój partner jest szczodry. Nie ma u nas takich problemów, zawsze się dziwimy dlaczego tak jest u innych par czy też małżeństw :) Ja poznałam go z przysłowiowym 5zl w kieszeni. Duzo mi pomógł, dzisiaj nie musi , wszystko jest wspólne jak w każdym związku. To zależy od ludzi , naprawę.. Jedni są rozczeniowi, inni nie zważają na zasobnośc portfela :) Mysle , że poznając 2 osobę, sprawy finansowe od poczatku powinny być jasne . Kobieta powinna pracować i znać swoją wartość a wtedy no problem