Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberrt_00

witamina C na raka?

Polecane posty

Gość gość
Niestety, niemożliwe. Zwróć uwagę na fragment "kwas askorbinowy podawany dożylnie RAZEM z lekami przeciwnowotworowymi". Nie zamiast leków.

Gość gość
"Leki nowotworowe" zabijają, niczego nie leczą. Do autora - mało info w necie?: http://tiny. pl/gcwqj (usunąć spację przed pl, bo kafeteria najwyraźniej uznaje skrócone linki za spam...)

Gość gość
*"leki przeciwnowotworowe", sory

Gość gość444
Prz raku warto jeść, etc. wszystko co jest antybakteryjne bo rak lubi bakterie. No i to co działa antyzapalnie. Bakterie zawsze znajdują w nowotworach. Podobo liście papaji dobre. Zaparzać jak herbatę. A rokitnik na wszelikie zapalenia.

Gość gość
Witamina C może działać jedynie zapobiegawczo, nie sądzę żeby leczyła raka, po prostu trzeba unikać niedoborów, podobnie jest z witaminą D http://vitispharma.pl/witamina-d-1000-i-2000-dla-dzieci-i-doroslych Badania dowiodły również, że osoby z niedoborami tej witaminy częściej zapadają na nowotwory, które później przynoszą skutek śmiertelny (aż 14 % wszystkich zachorowań na raka :O

Gość gość
"nie sądzę żeby leczyła raka" na szczęście nie zależy to od twojego "sądzenia".......

Gość gość
Ja testuję. Terapię wodą utlenioną .Wygooglujcie sobie.

Gość gość
etam, szkoda czasu.

Gość gość
Kolejny spam:-O

Gość gość
jeśli ktoś szuka rzetelnych informacji o witaminie c - tutaj http://witac.pl znalazłem sporo wiedzy

Gość gość
Witamina C nie Leczy raka !!!!! moja mama zawierzyła tej terapii i. Nie dała się przekonać że to nie jest metoda leczenia raka ,gdy leczyła się u onkologów dwa lata było dobrze i wszystko szło w dobrą stronę wyleczenia ,do momentu. kiedy została namówiona przez innego członka rodziny na wycofanie z chemioterapii i zastosowała wlewki z Witaminy C i szok rak zrobił w organizmie takie spustoszenie że w trzy miesiące była na tamtym świecie na końcówkę swojego żywota bardzo bardzo żałowała że wycofała się z leczenia u onkologów i posłuchała i zdecydowała się. na wlewki z witaminą C wiedziała że popełniła największy błąd. Swojego życia moja mama zaznaczam że była świadoma do końca ,nie wierzcie że witamina C leczy raka bo jak by tak było to onkolodzy stosowali by witaminę C a nie chemię i radioterapie

Gość gość
Hipertermia onkologiczna w Polsce. NOWOŚĆ na Raka w Polsce. ♥ BiałaOnkologia.pl™ _ www.bialaonkologia.pl

Gość gość
Oczywiście, że nie wyleczy, ale wzmocni organizm, który będzie miał więcej siły do walki z rakiem. Najlepsza jest liposomalna witamina C jak np. Ascolip. Dzięki otoczce liposomalnej precyzyjnie trafia do układu krwionośnego, limfatycznego. Zwykła witamina C tego nie potrafi i szybko utlenia się.

Gdyby ktoś potrzebował to zostało mi troche witaminy c 25% Losung z data do 11.2020.

W razie potrzeby prosze o kontakt chetnie oddam.