Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posranowilem nie zmniejszać wymagań co do partnerki

Polecane posty

Gość gość

To lista cech jakie ma posiadać: Wzrost 155 -165 Waga do 60 kg Wiek do 20 lat Biust okrągły jedrny Pupa okrągła jędrna Sylwetka najlepiej klepsydra Biłe zęby ładny uśmiech Nie za duże usta NIE zbyt wyzywajco ubrana chociaż leginsy ok Nie za duże doświadczenie seksualne Delikatna Uśmiechnięta ale czasem może mieć humory bo pocieszenie dziewczyny jest fajne Małe stopy bez haluksów Ładne dłonie Gładka śnieżno biała wręcz aksamitna skóra Kocgajaca zwierzęta Nie paląca Umiarkowanie lub nie pijąca Marzycielka Fanie gdyby lubiła mangę annime i dobra muzykę Lubiąca się przytulać i nie przypadająca za seksem Ja 20 lat 173 cm 68 kg włosy brązowe Czy mam szanse na dziewczynę tego typu bo z inną nie potrafię być szczęśliwy

Gość gość
Widzę że tylko dwie cechy charakteru s,ą dla ciebie wymagane' delikatna i uśmiechnięta a co jak będzie wredna zawistna nielojalna niewierna

Gość gość
tak?potrafisz być szczęśliwy? A może ego zaspokojone ze kumplom możesz się pochwalic:) dorosnij

Gość gość
Facet zaczyna się od 180cm, nie masz szans

Gość gość
posranowiłeś? raczej posrałeś:D

Gość gość
,,przypadajaca" o jesus skad ty sie urwales analfabeto?

Gość gość
posral sie ze szczescia :D

Gość gość
173 cm u faceta to jestes KRASNALEM. Nawet dziewcze o wzrosie 150cm na Ciebie nie spojrzy. Obniz loty bo bedziesz sam do konca zycia.

Gość gość
Nie nie ma mowy wole być samotny A co do charakteru jest dla mnie bardzo ważny ale cieżko wypisać kakretne cechy I wiem że jestem krasnale ale czy to znaczy że mam być wykolejencem jak co niektórzy (potwór nie potwór byle miał otwór tak sobie usprawiedliwiają w więzienie ) Dlaczego mam być gorszy może też mam swój honor może nie chodzi mi tylko o seks

Gość gość
Jeśli faktycznie masz honor a nie tylko może go masz, to nie sprawi ci problemu dostosowanie wymagań wobec siebie samego do wymagań wobec potencjalnej partnerki. Twoje postanowienia nie zmienią faktu, że ona też będzie miała wobec ciebie pewne wymagania, które mogą zaważyć na decyzji, czy będzie chciała zostać twoją partnerką

Gość gość
Mozesz sobie wymagac nawet Kleopatry, nikomu nic do tego, i nikogo to nie interesuje. Ty bedziesz z tym zyc, poza tym zawsze mozna zmienic zdanie.

Gość gość
Wiem że dziewczyny mają wymagania i i u większości przegrywam na starcie.Ale ci mogę się dobrze ubrać ćwiczyć to już ćwiczę od kilku lat ale nie robię masy wolę być silny i sprawny. Co do pieniędzy szczeże to nie chciało by mi się starać żeby się dorobić zresztą nie chce mieć dziewczyny która poleci na kasę. Wiem że moja sytulacja w związkach nie maluje się różowo ale nie zmienię zdania nigdy.

Gość gość
karzełku 173 nie jesteś facetem majac taki wzrost

Gość gość
A czy miałem na to wpływ na wzrost człowiek nie ma wpływu.

Gość gość
kobiety na wiele rzeczy z wyglądu też nie matole ale szukaj do śmierci Może ktoś cie zechce

Gość gość
No właśnie zgadzam się z autorem Kobiety mówią że to faceci są płytcy a według tego jest na odwrót bo na wzrost nie masz wpływu a faceci nie patrzą na wzrost normalnymi facetowi nie przeszkadza jeśli kobieta jest podobrego wzrostu no chyba że jakiemuś buchajowi który nic nie osiągnął w życiu a i tak uważa się za najlepszego. Bo kobiega ma wpływ na swoją atrakcyjność pod względem fizycznym a facet nie

Gość gość
Na jakie cechy fizyczne kobieta nie ma wpływu? ????????

Gość gość
a na jakie cechy fizyczne kobieta ma wpływ idioto? Bez ingerencji chirurgicznej to może sobie jedynie schudnąc i zapuscic/pofarbować włosy. Nie zmieni typu figury, nie wydłuży nóg, nie zmniejszy dłoni/stóp, A kafeteryjny onanista myśli oczywiście, że dla takiego boga męskości jak on, 170 cm w kapeluszu, kobieta z marszu powinna wstawiać implanty cycków, zmniejszyc nos, powiększać usta, wstawic porcelane na zęby. A to wszystko, żeby spodobać się jakiemuś karłowi, którego oburza, że kobiety wymagają od facetów wysokiego wzrostu:D Wez imbecylu zastanów się jaką listę ty wymieniłes a jaka istotna jest dla kobiet. Ja na szczęscie jestem ładna z natury i gardze takimi męskimi pasztetami bo ich brzydota prawie zawsze powiązana jest z beznadzienych charakterem, zresztą niby czemu miałabym skazywać się na codzienne patrzenie na takiego.

Gość gość
śmieszne że takie karyple maja mase wymagań do wyglądu kobiet, komedia :D

Gość gość
Dla mnie i wielu kobiet facet zaczyna się od 185, odpadasz karzełku.

Gość gość
Ja nie jestem pasztety A wam tylko o ten wzrist chodzi nic innego się nie liczy

Gość gość
to przeczytaj sobie jeszcze raz swoją listę wymagań co do wyglądu

Gość gość
Facet goly,impotent,a wymagania z kosmosu

Gość gość
Ale co dla was jest nie tak z tą moją lista? ?? Co byście zmienili co est nie tak ?? Cży ja ze względu na wzrost nie mam prawa do szczęścia

Gość gość
to se miej prawo, kogo to obchodzi, co ty sobie wymagasz? Tyle, że ja jako kobieta, która spełnia twoją listę wymagań, też mam prawo do szczescie z równie atrakcyjnym mężczyzną