Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w dni plodne a brak ciazy

Polecane posty

Gość gość

Mamy juz dwoje dzieci i zawsze jak zachodzilam w ciaze kochalismy sie w dzien owulacji. Teraz mielismy taki maly wypadek bo kochalismy sie i nie wiem jak to sie stalo prezerwatywa nam spadla zostala w srodku nawet nie wiedzielismy i bach w 2 dni przed dniem owulacji pelen stosunek. Czy mialyscie tak ze jednak nie bylyscie w ciazy? Dodam ze nie mialam objawow owulacji ;) dzieki za odp i wasza historie ktora byc moze mnie uspokoi:)

Gość gość
Czasami bywa tak ze komórka jajowa nie dojrzewa dostatecznie i pęcherzyk graffa nie pęka i jajeczko nie zostaje uwolnione. W zyciu zdrowej kobiety co kilka cyklów jest to normalne i nie ma się czym przejmować.

Gość gość
Kocham sie z mezem od lutego bez zabezpieczenia i ciazy nie ma.

Gość gość
Od lutego? Po roku mozecie pojsc do lekarza ;) a to wasze pierwsze staranie?;D

Gość gość
Nie każda komórka jajowa nadaje się do zapłodnienia.I nie każdy zarodek zdoła zagniezdzic się w macicy.Seks w dni płodne nie musi zakończyć się ciążą.

Gość gość
W sumie to nie wiem czy Cię pocieszę, staraliśmy się o dziecko i współżyliśmy we wszystkie dni płodne plus oczywiś ie dzień owulacji, przez 4 miesiące ciąży brak. Daliśmy sobie miesiąc luzu i seks był tylko dzień przed owulacją i jestem w 8 tygodniu.

Gość gość
Fifty fifty

Gość gość
5 miesiecy zanim zaszlam .

Gość gość
nie zawsze zachodzi się w ciążę podczas owulacji. Z tego co słyszałam szanse na poczęcie wynoszą ok 30% także nie panikuj póki co. Skoro nie miałaś objawów owulacji, to równie dobrze mogła Ci się przesunąć. Właśnie dlatego warto wyznaczać ją sobie na bieżąco.