Gość gość Napisano Listopad 7, 2016 Zna ktoś jakiegoś dentyste w Częstochowie, który przyjmuje na nfz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vixerman Napisano Marzec 23, 2018 Są tam jacyś, ale jak sie zarejestrowalem i zobaczylem jak dlugie terminy to mi sie smutno zrobilo... prywatnie do http://medyk-centrum.pl poszedlem i to bylo chyba najlepsze co moglem zrobic. Zeby naprawione bardzo szybko i wcale nie tak drogo jakby sie moglo wydawac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystyna352 Napisano Kwiecień 5, 2018 Stomatolog w Medyk-Centrum jest bardzo dobry. Polecam, prywatnie zrobią Ci to o niebo lepiej i nie będziesz czekać na termin długo. Jak są problemy z zębami to trzeba szybko działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwina84 Napisano Kwiecień 12, 2018 Polecam zapoznać się z http://medyk-centrum.pl/uslugi_stomatologiczne , tu są dobrzy stomatolodzy, nie robią chyba na nfz bo to prywatna placówka, ale robiłam tam ząbki 3 raz (2x kanałowe leczenie i raz wyrwanie zęba) i niedrogo było. Na wizytę się krótko czeka a to bardzo ważne jeśli chodzi o zęby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marnielka Napisano Kwiecień 25, 2018 Również Medyk-Centrum polecam też chodziłam swojego czasu tutaj żeby naprawić moje zęby które będąc szczerym były w opłakanym stanie jednak dzisiaj jest o niebo lepiej wygladaja dobrze dziekuje wlasnie stomatologom z tego gabinetu i polecam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helliska Napisano Lipiec 13, 2018 Tam u nich byłam u https://www.znanylekarz.pl/anna-binczyk-kowolik/stomatolog/czestochowa prywatnie, bo nie mogłam czekać miałam ósemki do wyrywania, ale z tego co wiem to na NFZ też można się zapisać. Panią dr. Bińczyk bardzo polecam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akrila Napisano Wrzesień 26, 2018 Na NFZ nie polecam. Lepiej iść prywatnie, chociaż zrobią zęby porządnie. Z prywatnych stomatologów to policalabym dr. Annę Bińczyk-Kowolik. Można do niej iść na wizytę w Medyk-Centrum na Aleji Wolności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aleksandra Miszczak Napisano Grudzień 28, 2018 Ja też polecam lekarzy z medyk centrum szczególnie dobra jest Anna Bińczyk Kowolik. Miła dokładna, wszystko dokładnie opowiada co robi itd. Poszłam na jedną prywatną wizytę a zrobiła mi dwa zęby za jednym razem. Później wysłałam męża bo mają bezpłatne przeglądy i też był bardzo zadowolony a boi się dentystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wichita 0 Napisano Listopad 14, 2021 Ja już nie chodzę na nfz do dentysty. Jednak prywatne kliniki oferują o wiele lepszy poziom leczenia.. Jak coś to polecam Olmedical na Krynickiej. Ufam im bezgranicznie. Ostatnio tez zdecydowałam się na licówki i to właśnie do nich się skierowałam w tym celu. Miałam diastemę, on zawsze była ona moim kompleksem i dlatego własnie się na nie zdecydowałam. Wyglądają bardzo naturalnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach