Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WelcomeInTheDarkness

pomocy!!

Polecane posty

Podoba mi się pewien facet, jest ode mnie kilka lat starszy, ale to dla mnie dobrze, niestety nie wiem jak zwrócić na siebie jego uwagę ;c Mieszka kilka km ode mnie, jednak spotkałam go tylko raź, ponad rok temu, wtedy wpadł mi w oko, był miły, zamieniliśmy kilka słów i nie wiem gdzie mogłabym na niego znowu trafić. Nikt z moich znajomych nie zna go, poza "z widzenia", więc poznać mnie z nim nie ma kto. Jednak po tym co o nim słyszałam czuje, że to facet dla mnie. Zaprosiłam go na fb, akceptował, ale nie napisał, zaczepiłam - brak reakcji, ale wiem, że na fb jest raź na kilka dni, nic tam nie wrzuca i nie jest typem, który zbiera internetowo poznane maniurki.. I tu moja prośba, ma ktoś jakiś pomysł jak mogłabym zwrócić na siebie jego uwagę? Nie wychodząc, przy tym na jakąś desperatkę..

Gość DŻENTELMEN 24 LATA
Wyślij mu swoje gołe fotki.

Gość gość
Spróbuj się jakoś dowiedzieć gdzie bywa, czym się interesuje? Nie ma jakichś informacji na fb na ten temat? Pisać tak bezpośrednio bym nie radziła bo skoro widzieliście się raz i to dawno to byłoby to trochę desperackie..

Gość gość
Skoro ktoś Ci o nim powiedział coś co Cię do niego zachęciło to ta osoba nie wie o nim nic więcej żebyś mogła zaaranżować 'przypadkowe spotaknie'. Swoją drogą to przerabane od ponad roku interesować się facetem a nie możesz go znowu spotkać

Właśnie przerąbane, ale tak już mam, że jak ktoś mi wpadnie w oko to koniec. Na fb ma tylko gdzie chodził do szkoły, gdzie mieszka i że jest wolny. Ta osoba, od której o nim słyszałam, jest zarówno ze mną jak i x nim ostro skłócona, w sumie jedyne co mamy teraz wspólnego to wspólnego wroga..