Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoannaŁ

Urlop z mężem

Polecane posty

Gość JoannaŁ

Witam serdecznie, wybieramy się z mężem na krótki urlop oraz ucieczkę od naszych dzieci (15 i 17 lat :D). Poszukuję opinii na temat hoteli, najlepiej ze SPA- na dolnym śląsku. Znacie jakieś tego typu atrakcje w okolicach?

Gość gość
Cześć! W momencie, w którym sporo rzeczy w życiu posypało mi się na głowę ( rzucił mnie chłopak, przez co też narobiłam sobie wiele zaległości i problemów w pracy. Oddaliłam się od rodziny również, gdyż byłam utwierdzona w przekonaniu, że wcale nie chcą mi pomóc w rozwiązaniu moich spraw) postanowiłam wyjechać gdzieś nie daleko, ale gdzieś gdzie będę mogła odprężyć się i zrelaksować, zrobić coś dla siebie. Obnosząc się z tym pomysłem, głowa podsunęła mi myśl skierowane na Spa itp. Poszukiwania w Internecie zakończyły się podjęciem decyzji o wyjeździe w piątkowy wieczór (dwa tygodnie temu) do Hotelu Spa Dr. Ireny Eris w Polanicy Zdrój.

Gość JoannaŁ
Bardzo mi przykro z powodu Twoich problemów. Czy mogłabyś jednak opowiedzieć mi jak wrażenia? Jak tam było?. Bo jednak taki wypad kosztuje trochę pieniążków i dodatkowo mój mąż jest strasznie wybredny. Więc nie chciałabym zabrać go gdzieś gdzie mu się nie spodoba.

jak urlop z mężem to musi być romantycznie tylko we dwoje ze śniadaniem do łóżka i upojnymi nocami. A jak uda nam sie wyciągnąć męża na spacer to już w ogóle będzie udany urlop. A na miejsce możemy wybrać bardzo fajny hotel http://www.hotelponiatowski.pl/ Sprawdźcie sami jaka mają ciekawą ofertę dla dwojga.

Gość gość
ja na wspólny wyjazd najchętniej wybieram spa :) ja mogę nacieszyć się najbardziej wyszukanymi zabiegami a mąż na masaże też absolutnie nie narzeka, zazwyczaj wybieramy się nad morze do Ustki do http://www.hotel-lubicz.pl/, bo poza zabiegami zwyczajnie stoją na bardzo wysokim poziomie, obsługa jest przemiła a kuchnia świetna więc w każdym aspekcie w pełni można na nich polegać i naprawdę fajnie spędzić czas

Gość gość
Moim zdaniem rewelacja. Zostałam potraktowana po królewsku :) Czas spędzony tam, samej ze sobą zaowocował tym, że po powrocie do Wrocławia miałam dużo więcej energii- „odkurzyłam mózg i przy okazji ciało”. Ale przemyśl to, że jeśli Twój mąż nie lubi takich miejsc to może zabierz go gdzie indziej??

Gość gość
my ostatnio bardzo fajny urlop spędziliśmy w Gdańsku, mamy tam już z resztą swoje stałe miejsce gdzie się zatrzymujemy- hotel http://apartneptun.com/, bardzo dobry poziom cały czas trzymają, obsługa świetna no i przede wszystkim lokalizacja, lepszej nie można sobie myślę wymarzyć

Gość gość
SPA mogę polecić w Mielnie - Unitral się nazywa. Moim zdaniem godne sprawdzenia, atrakcji i zabiegów cała masa. jest odnowa biologiczna, są nawet termy w klimacie morza martwego. Oczywiście wszystko na wysokim poziomie, bo 4 gwizdki nie są przypadkowe ;)