Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro kobiety chcą być szanowane to czemu nie mogą przestać się k****ić?

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy wejść na popularnego ostatnio instagrama. Nawet dziewczyny, które mają na profilu datę urodzenia 2000-2002 wrzucają zdjęcia, na których gołe cycki zasłaniają tylko ręką oraz teksty 'im a b***h' (jestem suką) Jak w takich warunkach facet ma szanować kobiety, jeśli one same sibie nie szanują? Jak ma nie być przedmiotowego postrzegania, jeżeli kobiety, nawet takie młode, same siebie uważają za przedmiot do zaspokajania potrzeb seksualnych?

Gość gość
A to że zobaczysz kawalek piersi to już masz je wyzywać ? Masz z tym problem bo ja nie ? To nie islam żeby kobiety zakrywały wszystko nawet twarz. Ja lubię popatrzeć w lecie na to i owo. :)

Gość gość
Nie wiem , nigdy nie ruuchales??

Gość gość
Czy ktokolwiek umie czytać ze zrozumieniem?! Chodzi mi o to, że aktualnie dziewczyny, nawet te w wieku 14 lat, jedyne co potrafia zrobić to pokazać cycki. Często się przy tym same poniżają, zachowując oraz określając siebie zupełnie jakby były rzeczami do broohania.

Gość gość
Jak w takich warunkach facet ma szanować kobiety, jeśli one same sibie nie szanują? xxxxx chyba dobrze zrozumiałem. Z tego zdania wynika że jeśli one się nie szanują to ja też mam je nie szanować no bo jak można.... uszanować ? Nie można.

Gość gość
No bo skoro dziewczyna sama się nazywa suką oraz przy każdej sposobności pokazuje cycki i ogólnie zachowuje się jak dziffka to jak ja mam ją szanować? Jeśli sama nie chce szacunku?