Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szuka się miłości czy nie

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest?Nie szukam to nic się nie dzieje.Jak szukam to kogos poznaje tylko zawsze nie ma tej wzajemności.Tylko sobie na randki pochodzę .Z których i tak nic nie wynika. Tak źle o tak nie dobrze.

Gość gość
Miłość sama Cie znajdzie i sie znajdzie kiedy nie będziesz sie spodziewał/la.;) mnie znalazła kiedy odpuscilam sobie i zrezygnowalam z randek ;) ot taki zbieg okoliczności i to sie chyba nazywa przeznaczenie . powodzenia!

Gość gość
Tak słyszałam, a że się nie składa więc własnie spróbowałam randrk i znajomości z neta. I tak d..pa a której strony by nie patrzeć. I tak siedzę już 4 rok...

Gość gość
Bo teraz ciężko o wartościową przyjaźń a co dopiero o miłość....takie czasy. :(

Gość gość
O to to, żebyś gościu wiedział. O przyjazn też trudno ale taka głębsza. Zastanawia mnie gdzie ci ludzie się poznają? A przecież gdzieś się poznają. O na przykład moja koleżanka, rozwodka z dwojgiem dzieci w wieku szkolnym też jakiś czas temu kogoś poznała i wygląda to obiecująco, a też płakała, że jej będzie ciężko.

Gość gość
Gościu jest kobieta;) i tak jak pisalam wcześniej trudno nawet o przyjaźń wiec czemu sie dziwić ze jeszcze trudniej o miłość....kiedyś tez myslalam ze miłość mnie nie znajdzie i nie wyobrazalam sobie siebie jako zony i matki...w życiu! I jednego dnia zbieg okoliczności połączył mnie z mężem ;)nie wiem jak ti zdefiniować po prostu tak miało być i całkiem przypadkowo los nam drogi skrzyżowal ;)

Gość gość
No nie wiem nic wiem. Może coś w tym jest. Tylko tto już tak długo trwa że aż dziwne i niepokojące. A co ostatnio kogoś poznam, to okazuje się zajęty.

Gość gość
Statystycznie jest wiecej kobiet może dlatego;) no i w pewnym wieku większość ma juz partnerów i trudno znaleźć kogoś wolnego i bez przeszłości ( rozwód ) . grunt to sie nie załamywać i sprzyjać szczęściu wychodząc do ludzi;) bo czas szybko leci i potem juz coraz trudniej bo przyzwyczajasz sie do samotności

Gość gość
Tyle to akurat wiem, że wraz z wiekiem maleje ilość wolnych osób. Wydaje mi się, że nawet ci co są po rozwodach też dosyć szybko układają sobie na nowo życie.

Gość gość
Wydaje Ci sie;)ja akurat znam masę samotnych ludzi oraz takich po związkach i uwierz mi ze wielu szuka . tyle że kobiety często czekaja na księcia a panowie na księżniczki;) ideałów nie ma

Gość gość
To popatrz, tych co ja znam po rozwodach to większość szybko dosyć nawet ułożyło sobie życie na nowo. Tak jak ta koleżanka z 2 dzieci. Druga została wdowa w wieku około 30 lat. I już ze 4 lata po drugim ślubie. Kolega ze studiów miał żonę, syna, zona w między czasie zdradzala, on się dowiedział, rozwód, że 3 lata był sam, a teraz ma 2 letnie dziecko i nowa partnerkę. Coś w tym jest, że jedni łatwiej wchodza w relacje.

Gość gość
Jedni szukają sobie nowej relacji bo nie umieją po prostu być sami a inni świetnie radzą sobie i nie potrzebuja szukać na sile;) moja kumpela jest zadbana fajna poukladana osobka z ciekawa praca pasjami podróżami etc i nie szuka faceta b szkoda jej na to czasu:) twierdzi ze samo przyjdzie jak ma przyjść;) a zaliczyła juz trochę beznadziejnych randek i co? I nic;) ot nie trafiła na właściwą osobę i realizuje sie na innych płaszczyznach czekając na lut szczęścia;)

Gość gość
Tak, kiedyś w końcu po tych randka chyba też sobie powiedziałam, trudno, jak ma przyjść to samo przyjdzie, obym tylko była otwarta na ludzi.Minęło już od tego czasu hmmm może niecały rok, a tu dalej bez zmian. Trochę mnie to niepokoi, za długo już jestem sama.

Gość gość
Życze Ci wytrwałości;) a w międzyczasie czekania na miłość rozwijaj swoje pasje i realizuj marzenia;) życie Cie jeszcze zaskoczy

Gość gość
Oj rozwijam rozwijam bo co mi pozostało.Długie wieczory to chodzę na jakieś Kursy i takie różne. Tylko to już latami trwa.

Gość gość
Uwierz mi ze tez bym tak chciała a muszę chwilowo podporządkować swoje życie dziecku:) zazdroszcze Ci tych kursów:) serio ja moglabym ciągle sie uczyć ale teraz mam inne obowiazki

Gość gość
Ech.A ja zazdroszczę tym co mają rodziny.Kursy ,studia pewno,ze można robić,ale ileż można? Z drugiej strony skoro nie mam życia uczuciowego to zadbam o finanse o dokształcanie.Bo tak to nie będę mieć ani tego ani tego.

Gość gość
Jak widzisz punkt widzenia zależy od perspektywy;)

Gość gość
zleży i nie zależy. Byłam już w związku, byłam sama. I zdecydowanie wolę ten pierwszy stan.

Gość gość
Będzie ok;)

Gość gość
Tak wiem, że będzie dobrze, cokolwiek by się zdarzyło. Albo prawie dobrz,e, bo zawsze chciałam mieć 2 dzieci. Śmieszne, nie, w dzisiejszych czasach. A tu jak jedno będzie to by był cud.

Gość gość
Ja tez kiedyś myslalam ze mi sie życie inaczej potoczy;) nie zawsze mamy to co chcemy;) ja tez mam jedno dziecko i pewnie na tym sie skończy ale postaram sie go wychować najlepiej jak potrafię;) doceniam każda chwile i nie wymagam od życia spelndorow - dla mnie szczęście zamyka sie w jednym słowie -rodzina.

Gość gość
No właśnie dla mnie też rodzina jest ważna, a tu jak na razie takiej nie mam. A lata poleciały. Nie tak miało być, czasem po prostu nie wychodzi. Może będzie po prostu związek bez dzieci, to przecież też rodzina.

Gość gość
Życzę Ci tego z całego serca:) wkoło nas jest zbyt wiele powierzchownych miłości i przyjaźni . warto tworzyć solidne podstawy na lata

Gość gość
DZiĘKI. Tylko, że gdzie się Ci wszysscy tego chcący pochowali? Częśc już ma swoje rodziny, partnerki, a reszta?

Gość gość
Ja Ci nie powiem bo nie wiem;) ja bym chciała mieć przyjaciółkę tak po prostu od serca a niestety życie mnie nauczylo ze ludzie są interesowi i rzadko która przyjaźń przetrwa lata. Ludzie sie zmieniaja i nie zależy im....

Gość gość
Tak, wiem coś o tym, przekonuję się ostatnio o tym boleśnie. Masz rację o przyjaźń ale taka prawdziwą bez zazdrości czy złośliwości tez jak się okazuje dzisiaj trudno.

Gość gość
Bo dziś wszystkim rządzi pieniądz..jest ważniejszy od człowieka:( i każdy za nim goni po drodze gubiąc to co najważniejsze. Przyjaciół jak na lekarstwo. Wielu znajomych a malo bliskich:(

Gość gość
Czy pieniądz... czasem tak. A czasem odwrotnie, wystarczy, ze ci się "powiedzie", wiecej zarabiasz, awansujesz - ludzie się odsuwają, koleżanki zazdroszczą, są uszczypliwe - i znowu z przyjażni nici ;( A przecież ciężko na to pracujesz, nic nie przychodzi łatwo .

Gość gość
Bo wielu patrzy na innych przez pryzmat tego czy mogą im sie przydać w życiu;( taka moja dygresja . mi imponuja ludzie którzy do czegoś w życiu doszli ciężką praca i nauka. Zresztą nie oceniam ludzi ani przez pryzmat dyplomów ani zer na koncie.