Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buce ponizej 160cm

na portalach randkowych ludzie nie chca sie poznawac

Polecane posty

Gość buce ponizej 160cm

pisze do dziewczyny , ona czyta i nie odpowiada, co prawda nie mam zdjecia , ale pisze do kogos kto tez nie zamiescil zdjecia czytaja ale nie odpowiadaja czasem ktoras odpowie w stylu : co tu robisz? napisze cos i potem jzu nie odpowiada tak jakby wszystko zalezalo od tego jednego zdania ktore napiszesz zagadasz : co slychac? to pomysli ale nudziarz, nie odpowie napiszesz cos wiecej oj to juz stwarzasz problem dla samego siebie poniewaz to juz bedzie jakies tam zdanie i w tym zdaniu taka dziewczyna analizujac je znajdzie oczywiscie cos co jej sie nie podoba napiszesz ze nie masz abonamentu to oczywiscie juz jestes skreslony no bo mimo to iz jestes czlowiekiem zamoznym to zostaniesz osadzony jako biedak ktorego nie stac na abonament, chodzi o to że nie dochodzi na tych portalach do dluzszych wymian zdan , zatem nie dochodzi o do spotkan juz nie wspomne o tym jak to jest jak zamiescisz fote w takim przypadku dziewczyna sprawdza i jak nie model to bez odpowiedzi ale pozniej na codzien pozna jakiegos chlopaka ktory do niej zagada i to bedzie jedyny ktory wogile chcial z nia gadac no bo modelka to ona nie jest tylko przecietna a ten chlopak to pasztet jakich malo , ale tylko on byl nia zainteresowany podsumowujac , dziewczyna odrzuci zaproszenia do rozmowy na portalu od normalnego faceta, zamiast tego wyjdzie za jakiegos paszteta po zawodowce bo tylko taki jej sie w zyciu oswiadczyl i oczywiscie vice versa czyli chlopak ozeni sie z paszteciara bo na portalu tez nie chcial gadac wiec wzial za zone paszteciare bo tylko ona chciala z nim sie umowic na piwo w realnym swiecie nie liczy juz sie wyksztalcenie , znajomosc, jezykow, wiedza, umiejetnosci , praca , wogole dziewczyny nie chce nikogo poznac stwarzjaa dla siebie tylko zludzenie , wmawiaja soboe ze kogos chca poznac ale tak naprawde nie chca jak takie buce no moze w dwoch przypadkach to byla moja wina bo zagadalem ze chcialbym je zabrac na drinka w sobotni wieczor a byla godz 17 a potem jak zaczely cos juz nawijac to sie wylogowalem bo kumple zadzwonili i poszedlem z nimi na piwo nastepnego dnia to juz laski nie chcialy ze mna rozmawiac myslicie ze dlatego ze im narobilem ochoty , cipki im sie zrobily wilgotne a potem je porzucilem same przed kompem? MOZE JESTEM PSYCHICZNY ALE TO JEST MOJA ZEMSTA BOWIEM JAK MIALEM LAT 19 TO BYL MOJ PIERWSZY RAZ ZE STARSZA DZIEWCZYNA I ONA MIALA CHEC A JA JA ZOSTAWILEM W PIATKOWY WIECZOR I MI POWIEDZIALA : NIGDY NIE ZOSTAWIAJ ROZGRZANEJ KOBIETY wiec jak chcesz wkurzyc laske to nie ma nic lepszego jak narobic jej ochoty a potem ja zostawic z tym samą pozdrowienia dla bucow z sympati !!

Gość gość
Na portalach randkowych kobiety tylko laduja swoje ego. Zadnej tam nie wyrwiesz. Juz sam fakt ze szukasz dziewczyny w internecie to dla nich ostrzezenie ze jestes dziwakiem i nieudacznikiem