Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurvva ale to 500 plus to jest skandal

Polecane posty

Gość gość

Moj sasiad prawnik ktory zajmuje sie ubezpieczeniami i ugodami dot dzialek budowlanych dla przedsiebiorcow, zarabia okolo 20 tys miesiecznie , ma 3 kancelarie w poznaniu i jeszcze dostaje tysiaka za 500 plus. Kiedy bedzie cos dla singli tyrajacych po 12 h dziennie a mimo to przymierajacych glodem?

Gość gość
pisiory wprowadziły pińcet bo chca sobie namnożyć zwolenników

Gość gość
Nie trzeba było głosować na pis

Gość gość
Zrobili se bachora to mają. Nie zal mi ze ktoś ma więcej. Ja bym nie dał 500 na dziecko.

Gość gmatkaaa344ość
To jest skandal ,i wielka porażka ,dostaje milioner ,samotna matka z dochodem 1601 zł, nie ma nic .Nie łapie się ani na 500 plus, ani na fundusz alimentacyjny.Najbardziej śmieje się z tych oszukanych co polecieli zagłosować na Pis, bo myśleli że dostaną 500 plus. Pisowska sekta udająca wielce pobożnych oszukała tysiące rodzin, wygrali wybory i mają wy....bane na biednych.Dostanie milioner, i patologia żyjąca z zasiłków,a nie ten co naprawdę tego potrzebuje.Banda oszustów podzieliła społeczeństwo ,ludzie skaczą sobie do oczu.Nie mogę pogodzić się że muszę płacić na patałachów ,sama mając na utrzymaniu dwoje dzieci, nie dostaje nic ,dla Pis 18 latek do roboty.