Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet powinien być ładniejszy niż kobieta

Polecane posty

Gość gość

hehehehe

Gość mnietowisi
generalnie , facet nie musi stać przed lustrem dłużej niż trzy minuty w trakcie golenia facjaty , nie musi wykonywać żadnych zabiegów pielęgnacyjnych , ryja ogoli , psiknie pod pachami , wskoczy w koszulę, portki i buty i już wychodzi do ludzi aby się pokazać i jest traktowany normalnie a kobiety często i gęsto szaleją za takim absztyfikantem

Gość gość
kobiety nawet brzydkie sie podobaja

Gość gość
Ja rowniez sadze ze facet powinin byc ladniejszy od kobiety.

Gość mnietowisi
'kobiety nawet brzydkie sie podobaja' wszystko zależy od tego , ile facet wypił alkoholu ?

Gość gość
kobieta, o ile nie jest szpetna, nie musi spędzać przed lustrem więcej czasu niż mężczyzna. Może nawet krócej, w końcu nie musi gęby golić. Robienia makijażu przymusu nie ma 🖐️

Gość mnietowisi
' Robienia makijażu przymusu nie ma' to wiadomo , make-up każda kobieta powinna usunąć wieczorem dla własnego dobra i zdrowia przed snem , dla kobiety jest to wyzwanie , jak się podobać facetowi mając tapetę na twarzy i bez tapety w czasie bzykania i po bzykaniu !

Gość gość
Ja nie wstydzę się pokazać facetowi bez makijażu bo brzydka nie jestem bez niego, aczkolwiek lepiej wyglądam w makijażu i to dobrze wiem, więc co mi szkodzi wyglądać lepiej jak np. wyjdziemy gdzieś razem ? :P Albo nawet jak wyjdę sama czy z koleżankami... Rano to co innego, mogę się pokazać bez makijazu i nie mam z tym wiekszego problemu. Kobiecie jest lepiej bo może poprawiać urode makijażem, a facet nie może

Gość gość
Zresztą bez makijażu jestem ładna, a w dobrze zrobionym makijażu ( nie myslić z tapetą bo to delikatny makijaż) moge być piekna, wiec chyba lepiej być piękną ? Wiem, ze makijaż mnie upiększa bo nie oszukujmy się, jak delikatnie podkreślę oczy czy usta to lepiej to wygląda, bardziej wyraziście