Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeproblemyto

SEKS

Polecane posty

Gość mojeproblemyto

Więc tak,jestem z chłopakiem od ponad pół roku. Chciałabym czegoś więcej,jednak on uważa,że nie będziemy uprawiać seksu,bo jestem dziewicą,a gdybym nią nie była to by się zgodził. O co moze mu chodzić? Jesteśmy naprawdę bardzo blisko,ale do niczego nie dochodzi. Mówił,że gdybym błagała go o to to i tak by tego nie zrobił..

Gość gość
Szanuje Ciebie bardziej niz ty sama siebie.

Gość gość
nie jest pewny uczuć co do ciebie i woli poczekac by cie nie zranic jakby miał zaraz zostawic...

Gość mnietowisi
prawdopodobny jest inny scenariusz , czyli wali kasztana w pantalony , że NIE poradzi sobie przebić błony swoim kindybałem i ma cykora !

Gość mnietowisi
być może w trakcie poważnej rozmowy przestraszyłaś Dyzia , Dyzio wysłuchał na spokojnie wykładu na temat vaginy i teraz się trzęsie ze strachu , że każda kobieta ma lub posiada inną vaginę , czyli vagina jest inaczej zbudowana i ukształtowana , owszem , wiele kobiet ma ten kanał na 'wprost' i tu jest prosta piłka dla drogi kindybała ale są zawodniczki, które mają te swoje 'kanały' lekko przekoszone lub pod lekkim kątem albo za drogą prostą jest skręt w prawo lub w lewo i kindybał NIE WIDZI tych znaków drogowych wchodząc do łajdaczki ! więc przestraszony Dyzio się pogubił i teraz myśli , jak sobie jego kindybał poradzi za zakrętem Twojej łajdaczki ?

Gość gość
Wie ze z toba nie bedzie zebys zostawila dla innego