Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce miec kochanka do lozka

Polecane posty

Gość gość

Moze i mi odbilo, nikt sie we mnie nie zakochuje, nikt mnie nie chce na zone, ani do stalego zwiazku a wiem ze wszyscy na swiecie uprawiaja seks *********aja sie bez opamietania ,wiec poszukuje kochanka, ktory bedzie mi dawal orgazmy co noc a moze sie we mnie zakocha a ja w nim a narazie bylby seks bez zobowiazan, co o tym myslicie i sadzicie bo rodziny i dzieci to wiem ze nigdy nie bede miala, bo mam ciezki charakter i nie umiem rozmawiac z facetami, ani zainteresowac soba, wiec co myslicie o tym by miec kochanka stalego na seks?

Gość gość
no napiszcie mi cos, bo zdechne na samotnosc i depresje ,wibratora nie chce bo sztuczny i wyprodukowany w chinach a koty i psy nie mowia

Gość prawictwo pospolite 152
a gdzie go znajdziesz ?

Gość gość
w internecie, bo w pracy wszyscy mnie olewaja i nikt ze mna nie rozmawia a z domu nie wychodze wcale.

dlaczego nie wychodzisz wcale ?

Gość gość
bo nie mam gdzie wychodzic i nie mam z kim a samemu to glupio gdzies isc, pozatym duzo czasu spedzam w tej glupiej pracy ,wiec mam szukac kochanka w kompie i czy to dobry pomysl???pozatym gdybym szukala meza to kazdy by uciekal bo mezczyzni boja sie wiazac wiec kochanek dobry pomysl???

kochanek to bardzo dobry pomysł , ale pod warunkiem ze trafisz na kogoś na poziomie a nie kolesia który jest stałym bywalcem agencji towarzyskich

Gość gość
mam podobny charakter do twojego ale jestem facetem

Gość Czarny Księżyc
A jaka stara jesteś:classic_cool:?

Gość gość
nie dopytuj bo i tak nie po\ru\ch\a\sz :classic_cool:

Gość Czarny Księżyc
Jeżeli jesteś odpowiednia to zgodzę się na znacznie więcej:classic_cool:.

Gość gość
Mowie powaznie kochanek ma byc pachnacy, umyty maja mu jaja nie smierdziec i wiecej wymagan nie mam, liczy sie to ze czas ze soba przyjemnie i cieplo spedzimy, nie mam szans na meza, wole kochanka. Normalny jakis facet ktory do burdeli nie chodzi a ma potrzeby biologiczne sa tutaj tacy panowie?

jak się nudzisz , to możesz mi umyć jaja.. Myłaś kiedyś facetowi jaja ?Woda mydło Zartowałem/ :classic_cool: .. spokojnie

ja ci umyje cycki a ty wezmiesz mydło i zajmiesz się szorowaniem jajec ? umowa stoi ? Drażnie się tylko

Gość gość
ok moze byc takk i to mi odpowiada doskonale, umyjesz mi plecki ja ci jajeczka a potem pieszczoszki i namietny dlugi seks a moze ci sie spodobam, kazdy mi mowi ze jestem ladna.Postanowilam ma byc kochanek a nie maz fajne mam pomysly?

Gość gość
ok podpisuje z wami umowe na czas nie okreslony.

Gość gość
burek padnij do stóp pani

Gość gość
jestem chętny zapraszam na mail dragondxcv@interia.pl

Gość Czarny Księżyc
" gość wczoraj Mowie powaznie kochanek ma byc pachnacy, umyty maja mu jaja nie smierdziec i wiecej wymagan nie mam, liczy sie to ze czas ze soba przyjemnie i cieplo spedzimy, nie mam szans na meza, wole kochanka. Normalny jakis facet ktory do burdeli nie chodzi a ma potrzeby biologiczne sa tutaj tacy panowie? " Chyba nie zrozumiałaś:P.Ja mogę się zgodzić na seks zobowiązujący i "na kocią łapę" to bym się zgodził o ile byś udowodniła że jesteś odpowiednia i być może nawet ślub więc nie pisz że nie masz szans:P.Do tego mogę od razu zapewnić seks zobowiązujący czyli że nie mam w planach żadnego odejścia:P.

Gość gość
No wlasnie ja znam swoj charakterek i na meza nie mam szans, czesto mam foszki i kto ze mna wytrzyma nikt, ciezko mi bedzie udowodnic ze jestem odpowiednia na zone, mozemy sie umowic na seks bez zobowiazan a jaki lubisz seksik ja delikatny a pozycje wszystkie, rozpale cie do czerwonosci jak ogien