Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam męża. Zaczynam żałować

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wiem co mi chcecie powiedziec. Ze jestem glupia c***a itd. Rozumiem. Ale jestem tylko czlowiekiem popelniam bledy. Od 2 lat spotykam sie z facetem ktory sie we mnie kocha. Oboje mamy rodziny. On zdradza zone ja meza. On sie we mnie zakochal a ja zaczynam zalowac ze sie w to wpakowalam. Dotarlo do mnie jak wspanialego mam meza. Gryzie mnie to wszystko i wiem ze bedzie gryzlo do konca zycia. Chce zerwac kontakty "fizyczne" z kochankiem i zostac z nim na stopie przyjacielskiej. Jest to mozliwe? Poradzcie cos Moze ktoras z was jest w podobnej sytuacji

Gość gość
a który lepszy w łóżku?szczerze

Gość gość
Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Współczuję, Bóg cię osądzi.

Gość gość
To czemu go zdradzasz od dwóch lat skoro jest taki wspaniały? ! To nie błąd - robisz to świadomie od dwóch lat...brak mi słów do takich ludzi -.- a potem placze i lamenty że faceci to swinie....

Gość gość
Co za roznica ktory jest lepszy. Mam nadzieje ze nie mowilas kochankowi ze go kochasz. Powiedz mu cala prawde ze chcesz sie tylko przyjaznic. Dla meza badz najlepsza zona na swiecie i nic nie mow o zdradzie. Nie musi cierpiec przez ciebie

Gość gość
No ja chciałam zdradzić swojego faceta (było między nami źle)ze znajomym,który na to nalegał cały czas i nadal to robi.Ale nie zrobię tego,bo przemyślałam to 1000 razy i nie mogłabym ze względu na to,że by mnie wyrzuty sumienia zagryzły.

Gość gość
I takie szmaty są mężatkami,mają porządnych mężów, a porządne zostają starymi pannami :-) macie panowie rogi za bycie z przebojowymi "d**encjami" zamiast szarymi myszkami.