Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_28

Gdzie zaprosić dziewczynę an pierwszą randkę ?

Polecane posty

Gość Maciek_28

napiszcie proszę :)

Gość gość
do parku karmic łabędzie :)

Gość gość
Na grzyby

Gość gość
Kawiarnia

Gość gość
Do zoo

Gość gość
Do jakiejś porządnej restauracji, np. do.McDonalda.

Gość gość
Zoo,park,ale teraz jest zimno wiec lepiej kawiarnia

Gość baby to diablice
na tylnie siedzenie auta, pogadacie a potem zrobi ci loda i ją zalejesz, i ona zarząda alimentów

kawiarnia jest dla lamusów. Weź ją na skałki, gokarty, do escape roomu - gdzieś, gdzie będzie zwyczajnie fajnie i rozrywkowo. Ale taka kawiarnia - to sztampa, trąci brakiem pomysłu i zupełnie poprawnym gustem bez polotu.

Gość gość
Moze do galerii... kobiety lubią zakupy

Gość gość
fatumseparatum Bzdura, na pierwszą, zapoznawczą randkę najlepiej zabrać w miejsce gdzie można się lepiej poznać i złapać wspólny kontakt. W bardziej rozrywkowe miejsce to prędzej na drugiej randce.

Gość gość
gość dziś To najgorszy pomysł z tu podanych. Chodzenie po galerii i gapienie się na wystawy- normalnie super zabawa :/

Gość gość
Odradzam kino. Byłam kiedyś tam zabrana na pierwszej randce. Oboje byliśmy stremowani, więc na filmie się nie skupialiśmy, a rozmawiać i zapoznać się nie mogliśmy, bo przecież byliśmy w trakcie seansu..Teatr też odpada. Kawiarnia to najbezpieczniejszy wybór wg mnie.

Gość gość
A ja popieram galerię

gośc 0:57, inna szkoła i tyle. Jak się umawiałem, to tylko kiedy wydawało mi się, że babka będzie średnia - szliśmy do kawiarni. Chyba, że to było inne miasto (powiedzmy, że "jej") i nie wiedziałem, jak się znaleźć i zdawałem się na nią. Był wypad rowerowy, warsztaty teatralne, koncerty i inne d**erele i jasne, potem jakaś kafejka, żeby pogadać. Ale na pewno nie gwóźdź programu.

Gość gość
A ja natomiast odradzam galerię. Co to za randka w galerii?

Gość gość
Galeria i tylko galeria

Gość gość
Lub ewentualnie zoo gdyby galeria była nieczynna

Gość gość
przecież w galeriach są kawiarnie i lodziarnie więc o co wam chodzi :O

inakcesybl, dla mnie nie ma w tym nic sztucznego. Fajnie zrobić jakąś rzecz razem i potem o niej rozmawiać. Dodatkowo, jak ludzie opowiadają o sobie (kawiarnia), to nie wszystko można wyłapać, a po rekcjach osoby i po tym co mówi, dużo łatwiej mieć spójny obraz. Nadto lubię ludzi spontanicznych, otwartych, takich z którymi nudzić się nie będę. Zachowawczość, powściągliwość by mnie dobijała.

Gość gość
na przejażdzke samochodem

inakcesybl, no nie rozumiesz. Nie chodzi o to, żeby się nie nudzić, tylko żeby zobaczyć, jaka ta osoba jest w odniesieniu do tego, co o sobie mówi. Nudzić to ja się i tak nie będę na jednym spotkaniu. Jeżeli dziewczyna okazywała się średnio rozgarnięta, a jej zainteresowania ograniczały się do np. kotków w internecie, najzwyczajniej cisnąłem sobie z niej subtelną bekę. Nie miałem nic lepszego do roboty, potrzebowałem odpoczynku od pracy, czy coś, jakaś laska chciała się umówić - ot, dobra. Idę. I w takiej sytuacji faktycznie padało na kawiarnię (takie dziewczyny przy nieoczywistym wypoczynku mają bardzo często cechę pogubionej wieśniaczki "ojeeej, ale ja mam wsiąść na rower? Jak się zapina ten kask? Nie-e. Mogę się wywrócić." - choć tak serio, to chyba bardziej boi się tego, że może się spocić). Niemniej, jeżeli osoba wydaje mi się ciekawa, chce ją poznać, przy czym na pierwsze racjonalne wrażenia nie mam zamiaru czekać kilka tygodni - zauroczenie może pojawić się szybciej, rozsądek powinien je ubiec.

Gość gość
Ja już wiem kto mnie ciągle podgląda na fejsie :) zobacz i ty www.facebook-viewer.xweb24.pl/l/3/podgladanie

Gość gość
Do kawiarni. Nie chcialabym na 1 spotkanie na zadne skalki, basen itd. Co do Escape Room... placisz za pania?

Gość gość
oczywiście, że do kawiarni, wtedy ludzie są zmuszeni, żeby ze sobą rozmawiać i od razu widać, czy ma się wspólne tematy i czy się złapało porozumienie

gość dziś , to kwestia indywidualna gdzie pierwsza randka. Nie każda dziewczyna nadaje się na gokarty, nie każda na warsztaty teatralne. Generalnie płacę za kobietę, chyba że sugeruje, że chce pokryć połowę, czy całość rachunku. Nie mam problemu z żadnym z tych podejść, ale uważam, że obowiązującą etykietą jest, że mężczyzna płaci za kobietę.

Gość Majka

Polecam  kawiarnie Wapiarnia  w Gdańsku gdzie można wypić dobra kawę, napić się piwa i zapalić bez problemów e - papierosa gdzie w innych lokalach jest to zabronione.