Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buldogi francuskie są obrzydliwe, ale snoby mówią, że piękne :D

Polecane posty

Gość gość

jakby była moda na psa o wyglądzie czerwonego dupska małpy i kosztowałby 3000 albo więcej to też by się idioci znaleźli i kupowali to byle być modnym :O kiedyś była moda na jorki, te pieski przynajmniej są ładne, ale mops? buldog? :O

Gość gość
wszystkie małe rasowe psy są okropne, ale jork ma normalny pysk

Gość gość
Ja akurat wolę psy ras dużych, naturalne, a nie różne dziwolągi, które stworzyli hodowcy. Takie mam. Buldożki są takie śmieszne i jeden ostatnio był niegrzeczny. Przyszedł do sklepu zoologicznego z właścicielką, zrobił kupę, wszyscy się śmiali, a ona sprzątała i strasznie się wstydziła. To nie było rzadkie na szczęście, nie wiem, co mu odbiło, że tak się zachował ☺

Gość gość
dla mnie sa piekne i to nie ze wzgledu na mode-zawsze mi się podobały. tez widzialam jak jeden pies zrobił kupę ,to był rotwailer, akurat bra ł udział w jakims pokazie na wsytawie psów rasowych:)

Gość gość
ja mam rottweilera i owczarka niemieckiego, a buldożki francuskie mogę sobie pogłaskać, bo w sąsiednich domach mają, w sumie 4. Takie miłe i przyjazne, najbardziej mi się podoba pręgowany ☺

Gość gość
buldogi i mopsy niby są brzydkie, ale maja cos w sobie takiego pociesznego, na swoj sposob sa słodkie, chociaz daleko mi do snobki, ale tak uważam

Gość gość
A może wrecz sa tak brzydkie i pomarszczone, ze az slodkie ;) w kazdym razie cos w sobie maja takiego unikalnego