Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można kochać i bać się rozmawiać?

Polecane posty

Gość gość
Mówisz ze szuka kontaktu, w jaki sposób?

Gość gość
jak można się bać gadać przez telefon, dobry Boże trzymajcie mnie

Gość gość
Można, można. Zależy kto jest po drugiej stronie.

Gość gość
Można. Dokładnie tak mam, niestety.. Raz- ze mnie oniesmiela - mimo upływajacego dłuższego czasu tej znajomości Dwa- Zabrakło rozmowy, zwykłej, szczerej rozmowy. Udaje zwykła koleżankę a tak nie jest Nie potrafię się przełamać, najgorsze są wieczory.. mysle i mysle , układam plan jak to rozegrać, jak zagadać i wejść " na temat" Drugiego dnia..brak odwagi. Mamy kontakt, częściej pisze on niż ja, a to dlatego że nie chce się narzucać- nie powinnam.. Minelo tyle czasu że być może rzeczywiście On odbiera mnie jako koleżankę? Mimo wyznań że się zauroczył na początku tej znajomości . Za dużo niepewności za mało odwagi i ta rzeczywistość nie pozwala mi zrobić kroku na przod. :(

Gość gość
09:18 A odpisujesz na jego wiadomości?

Gość gość
Ja tez marze o tym, zeby napisal do mnie szczera wiadomosc, niestety nie zbierze sie na to. Urazilam jego ego do samej kosci. A ja nie napisze bo wiem, ze bedzie mnie chcial za to ukarac i nie odpisze. Moglabym tez zadzwonic ale wiem, ze sie rozlaczy kiedy mnie uslyszy albo w ogole nie odbierze. Oboje marzymy o tym by ze soba porozmawiac i oboje sie boimy. Oboje cierpimy i szukamy rozwiazania w czarnej dziurze, tymczasem rozwiazanie to szczera rozmowa ktorej oboje sie boimy-bledne kolo. Chcialabym, zeby byl szczesliwy :(

Gość gość
9.20 Tak. Zawsze.

Gość gość
Odpisujesz, a on nie rozwija tematu? Nie ciągnie konwersacji?

Gość gość
10;48 skąd wiesz co zrobi?zaryzykuj,przynajmniej będziesz wiedziała napewno.Szkoda życia,ile macie lat?