Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra11

bar sałatkowy, lokal FIT przy TARGU??

Polecane posty

Gość kasandra11

Witam. Zwolnił się lokal przy targu w mojej miejscowości. Przedtem była tam cukiernia oraz sklep. Chciałabym tam otworzyć lokal typu bar sałatkowy: duży wybór sałatek z dużym wyborem dodatków, sosów.Świeże kanapki na ciepło i zimno, koktajle na bazie jogurtu, koktajle warzywne, owocowe... Co myślicie o takim lokalu w takim miejscu?? Gdzie obok znajdują się stoiska z warzywami itp??? Bedę wdzięczna za waszą opinie

Gość gość
Wydaje mi się, że to dobry pomysł. Na targu zawsze kręci się dużo ludzi, nie raz głodnych, sprzedający też muszą coś jeść... Jest tylko jedno ale - ceny. Na targu często kupują ubożsi ludzie, sprzedawcy też nie zarabiają zbyt dużo. Jak wszystko będziesz mieć takie zdrowe, fit i przygotowane na miejscu, to pewnie chciałabyś za to jakieś większe sumy. Koszt np. 10 zł za kanapkę może być dla wielu nie od przeskoczenia...

Gość kasandra11
W mojej miejscowosci kanapki- gotowe bułki kosztują ok 3,5zł do 5zł. Ja chcialabym mieć podobne ceny. Kanapki na ciepło od 5do 10zł A sałatki 12-15zł.

Gość Zuzka92x
Ja w swoim mieście również mam super FIT Lokal;) jedzenie mają mega dobre i nisko kaloryczne ;) sama zamawiam sobie;)tzw. dieta pudełkowa;) ale razem z dużo ilością ruchu ja biegam i basen plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl gubię ładne kilogramy;)