Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy według was 'lubię' wyklucza 'kocham'?

Polecane posty

Gość gość

proszę o opinię

Gość gość22lataprzegrywu
tak na pewno 100% tak.

Gość gość
nei

Gość gość
gość22lataprzegrywu dziś zamknij ryja transie :D

Gość gość
Nie wyklucza,ale czasami mówi się do kogoś,że bardzo się go lubi żeby nie było niedomówień.

Gość gość22lataprzegrywu
23:38 a co autorko nie możesz zaakceptować prawdy? oczywiście że wyklucza. to sygnał że lubi i nic więcej :D nie myśl sobie, że wstydzi się przyznać do miłości. gdyby tak było, nie mówiłby nic lub palnął tekst w stylu zależy mi na tobie. ale lubię cię to znak że nie masz się czego więcej spodziewać frajerko ;)

Gość gość
hej hej mi mąż tak mówił na początku związku choc to pewnie z 1 rok a ja głupia ciągłam to co tylko mnie lubisz? ale z czasem pewnie pokochał ale teraz ja go juz nie kocham

Gość gość
ciągłaś mu, ciągłaś - az w końcu powiedział na odczepne, że cię kocha;) dziewczyny, otwórzcie oczy i nie róbcie sobie złudzeń. jak jecie przepyszną potrawę to mówicie "całkiem smaczne"? nie, mówicie że jest pyszne, świetne - bo tak wam smakuje, że te słowa same cisną się na usta. to samo jest z miłością. jak się kogoś kocha, to chce się to ogłosić całemu światu, a już z pewnością tej osobie.

Gość gość
Żeby pokochać trzeba też trochę polubić.

Absolutnie nie.;) Mialam tak ze najpierw polubilam, a potem pokochalam-po jakis paru tyg blizszego, czestego kontaktu.:P Sama nawet nie zauwazylam kiedy to sie stalo.:) Ale mozna tez po prostu kogos lubic, nawet bardzo-bez zadnych podtekstow, nie myslac o kims jak o facecie(w moim przypadku)-uwazam ze przyjazn damsko-meska jednak istnieje.:)

Gość gość
23.52 nie jeste głupia wiedziałam ze widocznie mnie nie kocha skoro nie mówi ...ale tez czułam ze to jest jego gra...zebym sie złościła...ale co teraz jak chce odejsc to on nie chce rozwodu i co role sie odwróciły

Gość gość
Z tą przyjaźnią damsko-męską również zdania są podzielone.

Gość gość
Ja uwazam ze mozna kogos kochac i jednoczesnie lubic. To jest co innego. Ludzie czasem kochaja sie a jednak nie spedzaja ze sobą czasu, nie mają wspolnych zainteresowan itd. Dlatego radze wszystkim, ktorzy chca wziąć ślub żeby się nad tą kwestią poważnie zastanowili bo po slubie może się okazać że sama miłość nie wystarczy.