Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela czemu mi nie wierzysz ze widawa przepływa przez wrocław?

Polecane posty

Gość gość

Widać ze nie byłeś we wrocławiu skoro twierdzisz ze nie przepływa to czemu zawsze przejezdzając przez wrocław przez wrocławskie psie pole na moście przez który przejezdzam pisze widawa? Umiem czytac I widze I zrozum ze we wrocławiu nie płynie tylko odra ale i wiele innych mniejszych rzek jak widawa i wiele innych widać ze nigdy we wrocławiu nie byłeś Bo gdybys był to byś to wiedział

Gość gość
Ps i zrozum ze widawa jest dopływem odry i widawa przepływa przez trzy miasta czyli Namysłów (wojewodztwo opolskie powiat namysłowski) bierutów (wojewodztwo dolnoslaskie powiat oleśnicki) i wrocław (miasto na prawach powiatu Wrocław)

Gość gość
Gosc od homocwela odpisz mi wreszcie ty we wrocławiu nie byłeś a o opolu to juz nie wspomne głupku I nie wmawiaj mi ze widawa omija wrocław Bo nie omija Bo przez wrocław przepływa I nie wmawiaj mi ze w opolu ani we wrocławiu nie byłem Bo w tych obu miastach byłem bardzo bardzo dużo razy od dziecka aż do dzis i nie wmawiaj mi nic Bo Chyba lepiej wiem gdzie byłem i nie wmowisz mi czegos innego tak kołbuc jezdzi do twojego kochanego wrocławia od dziecka i co mi zrobisz? Goofno

Gość gość
akurat dzisiaj chyba też pojade pociągiem do wrocławia i ci nagram filmik

Gość gość
ps nagram ci filmik i zobaczysz że często jestem we wrocławiu i będe kolejny raz we wrocławiu po filmiku będziesz mieć dowód

Gość gość
gość od homocwela nagram ci filmik

Gość gość
Polkowskie Wieś w Polsce Polkowskie – wieś w Polsce położona w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, w gminie Domaszowice. W latach 1975–1998 miejscowość administracyjnie należała do ówczesnego województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: 4 °C, wiatr płd.-wsch., 3 km/h, wilgotność 85% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 10:40 ps polkowskie jest w gminie domaszowice 8 km od domaszowic o 11:21 jest pociąg z domaszowic na wrocław główny ojciec mnie na stacje zawiezie ja prawie zawsze jezdziłem autem z rodzicami i dziadkami do wrocławia i kilka razy z nimi pociągiem oraz na wycieczki szkolne do wrocławia na kilka z nich również pociagiem ale samemu bede pociągiem do wrocławia jechał pierwszy raz

Gość gość
ja nawet tramwajem samemu nie jechałem tylko z kimś ja tramwajami wiele razy jeździłem ale z rodzicami i dziadkami w dzieciństwie wybrałem sobie część wrocławia gdzie nie będe musiał tramwajem jechać

Gość gość
Up

Gość Gargulec Kołbuc
Kołbuc, idź spać!

Gość gość
up