Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety uważają że trzeba się

Polecane posty

Gość gość

malować gdy wychodzi się z domu tak samo jak trzeba się myć albo nie chodzić w poplamionych ubraniach. Kobiety wręcz uważają że nie wypada wychodzić bez makijażu. Na przykład moja siostra jak jedzie do miasta pociągiem to musi się umalować mimo że to jest mniej niż godzina drogi a w mieszkaniu i tak nikogo nie będzie.

Gość gość
gość dziś malować gdy wychodzi się z domu tak samo jak trzeba się myć albo nie chodzić w poplamionych ubraniach. Kobiety wręcz uważają że nie wypada wychodzić bez makijażu. Na przykład moja siostra jak jedzie do miasta pociągiem to musi się umalować mimo że to jest mniej niż godzina drogi a w mieszkaniu i tak nikogo nie będzie. To nie jest tak, że kobiety uważają że zawsze muszą mieć makijaż. Kobiety chcą czuć się piękne, atrakcyjne dla siebie samych i nie ważne jest to czy gdzieś wychodzą czy nie...

Gość gość
Czytałem jak kobiety pisały że na zachodzie Europy nie trzeba się malować i że tam jest lepiej. Więc kobiety, przynajmniej niektóre czują przymus.

Gość gość
Bo większość kobiet ma niewyjściowe twarze i bez makijażu ani rusz, te ładne z natury nie muszę się malować.