Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny jesli wyszedl mi poziom krwi hcg 25691,00 mlU/ml to ciaza? Prawdopowobienstwo ciazy 6/8 tydzien prosze o pomoc

Gość gość
no oczywiście że ciąża! Dlaczego w ogóle masz wątpliwości i pytasz? Co do wieku ciązy to zależy od norm które są dość szerokie a konkretnie wiek ciązy określi lekarz na usg.

A to nie za malo jesli to jest ok 8 tyg? Moze byc to ciaza np nie rozwinieta jesli jest tylko pecherzyk?

Gość gość
Byłaś na usg i co stwierdził lekarz? Jaka wielkość pęcherzyka? jak się to ma do twoich wczesniejszych postów -o aborcji i poronieniu??

Gość gość
A to poronilas?

Temat poprzedni nie byl moj, w szpitalu stwierdzono samoistne poronienie bo trafilam z zapaleniem pecherza I po dwoch tych mialam isc na konsultacje a stwierdzono ze jest pecherzyk nie wiem jakiej wielkosci bo mi pani nie powiedziala..

No na wynikach ze szpitala mam ciaza obumarla brak zarysow ciazy a na usg 2 tyg temu pecherzyk..

Gość gość
No i czego kłamiesz? Temat był założony przez ciebie. Był twój post w którym pisałaś o tym że jesteś w ciązy i chcesz brać arthrotec. Teraz zedytowałaś temat i udajesz że to nie ty?? Weź przestań bo kręcisz na całego. Wywołałaś poronienie a teraz udajesz że poroniłaś samoistnie? Weź się nie pogrążaj.

Nikt ci wierzyc nie kaze a pi drugie pikazywac ci nie bede badan haha pisze tu dla pewnosci czy jestem bo mnie to bardzo cieszy wiec nie wp*****laj 3 groszy jak gowno wiesz pytam o to a nie o inne tematy bo nie tutaj ten temat jest do opisywania

Gość gość
Rany ależ jesteś kulturalna. :O Ale napiszę, jest ciąża a czy dobrze się rozwija to należy sprawdzić na usg. Zakresy beta hcg są szerokie więc oprócz tego że coś się dzieje nie można nic więcej powiedzieć. Tylko na usg. Jeden pomiar bety nic nie powie bo trzeba zrobić kolejną betę i sprawdzić przyrost. A skoro na usg byłaś 2 tyg. temu to musisz isc kolejny raz.