Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za dobra I za szczera na ten świat. ...

Polecane posty

Gość gość
Czy Ty nie przesadzasz w tym uzalsniu się nad sobą? Poklasku szukasz?

Gość gość
gość dziś To nie jest uzalanie się tylko nie moc odnalezienia się w tym świecie gdzie dobrych ludzi naprawdę dobrych ludzi całkowicie jest coraz mniej

Gość gość
gość dziś Robimy składkę na słownik ortograficzny dla Ciebie :-D

Gość gość
oj malo jest uczciwych ludzi na tym lez padole. Ale jeszcze sie nawrócą jak minister od afery zegarkowej któren we worku pokutnym orze ukraiński ugór budujac ukraińskie autostrady za 1600zł.

Gość gość
Chyba trochę Cię rozumiem. Ja nie jestem "taka dobra" jak Ty, ale też mam trochę cech sprzyjających wykorzystywaniu przez innych. Tyle, że akurat wykorzystywać siebie nie pozwalam :)

Gość gośćkjgguikl
Mozna byc dobrym prawdomownym ale i silnym..z charakterem,nie pozwalac sie wykorzystywac..jak pomagac to na wlasnych zasadach..a inni to inni..ja sie nie ogladam na innych tylko zyje wlasnymi wartosciami..nie uwazam sie za frajerke

Gość gośćpoziom
mylą ci się przymiotniki są takie, dobry słaby silny mądry naiwny zły tchórzliwy podatny na wpływy,połącz silny dobry i mądry ,nie rozbestwiaj marnych dobrocią jak chcesz to nawet wychowuj nawet batem i walką jak sprawa słuszna,jesteś słaba a ze dobra to pozytyw

Gość gość
No jedna tez mi mowila jaka to ona dobra.. I wiesz co? To była najbardziej dwulicowa szmata jakąkolwiek poznałem. Bardziej klamliwej, falszywej gnidy swiat mi jeszcze nie pokazal i oby tego nigdy nie zrobil. Taka dobra,.mila, uczynna a okazalo sie ze to wąż jadowity przyprawiajacy rogi na kazdym kroku. Nie mowie sam idealny nie bylem ale nie latalem za innymi i nie oklamywalem na każdym kroku. Miłość to na filmach pamiętajcie.

Gość gość
gość dziś Tu autorka tematu. Ja nie mówię ludziom ze jestem dobrą i taka i taka. Tylko tu po raz pierwszy to napisałam. To ludzie jak mnie poznają i ci co znają sami tak o mnie mówią. Przykro mi ze na taką trafiłeś pełno jest takich ludzi. Ja akurat jestem wierna i lojalna jak jestem w związku ale możesz myśleć ze to takie gadanie twoja sprawa. Ale to jest problem ze mam za dobre serce i przez to dostaje po d***e wiem ze muszę to zmienić inaczej zawsze ktoś będzie to wykorzystywał

Gość gość
Wiem ze jak się ma dobre czułe wrażliwe serce to się za to Cierpi jak to mówią kto ma miękkie serce musi mieć twardą d***e

Gość gość
Nie wiem jak jest z Tobą autorko, nie oceniam, bo Cie po prostu nie znam. A co do twojej dobroci to uwierz ze znajdzie sie gnida, która Cie wykorzysta do osiągnięcia swojego celu. A jak nie to obrobi Ci tyłek za plecami. Ja takie coś juz przezylem. Robilem wiele dobrego dla ludzi a oni tylko skrytykowac potrafili. Owszem zdarzali sie ktorzy to doceniali ale to garstka w porównaniu do całości. To cbolernie smutne i niszczące gdy dajesz z siebie wszystko po to by ktos mial troszke szczescia bodaj przez chwilę. Pracowałem z dziećmi- wolontariat, byłem w straży ochotniczej jako sekretarz, robiłem wiele dla dzieci i osob niepełnosprawnych... i wiesz co? Ludzie mnie zniechecili, obrobili d**e ze wszystkich stron. Teraz angażuje sie tylko w zawody dla dzieci i od czasu do czasu akcje dla dzieci z autyzmem. Zmienilem otoczenie działania, odcialem sie od pseudo przyjaciół i znajomych. A robie to wszystko po to zeby te dzieci mialy choc troche tego p**********o szczescia w tym chorym świecie. Ich usmiech i radosc to dla mnie wszystko.

Gość gość
18.45piszesz o swojej żonie?komu rogi przyprawiała?

Gość gość
gość dziś Masz rację w tym co piszesz. I podziwiam twoją postawę ze robisz tyle dla chorych niepełnosprawnych dzieci:-) no tak ludzie są parszywi...

Gość gość
gość dziś Masz rację w tym co piszesz. I podziwiam twoją postawę ze robisz tyle dla chorych niepełnosprawnych dzieci:-) no tak ludzie są parszywi...

Gość gość
20:53 o mojej bylej juz dziewczynie. Mi przyprawiala. Autorko dla mnie to nic takiego. Po prostu lubie dzieci to raz, dwa ich uśmiechy i szczęście są dla mnie ważne, a trzy poznaję przy tym ciekawych ludzi. I chyba tez dlatego ze od jakiegoś czasu czuje się po prostu samotny. Do wiosny zostaje mi tylko praca, dom i nic wiecej :/

Gość gość
Do tego który tu pisał że jedna mu mówiła ze taka dobra a go zdradzała na prawo i lewo miałam podobny przypadek z facetem który uważał ze jaki on dobry ze że świecą takiego szukać itp a okazał się huj/em zdradzał a mnie potrafił zarzucać to co sam robi... Gorszego szuji jak on nie poznałam ile żyje już na tym świecie. Ludzie niektórzy to są p****ancy do potęgi. A autorce tematu życzę by miała w sobie siłę nie dawać się by ktoś jej dobroć wykorzystywał

Gość gość
gość dziś Tak się składa że też lubię dzieci. I uśmiech dziecka to piękna rzecz. Uśmiech dziecka zawsze jest szczery i pełen miłości bo to właśnie dzieci są najszczersze taka prawda. Wiem coś autorze o przyprawianiu rogów ale nie będę tu o tym opowiadać publicznie.

Gość gość
Trzeba zacząć żyć troszkę egoistyczne pomyśleć o sobie samej ... Nie warto dawać zbyt wiele od siebie ludziom bo mało kto ci za to choćby podziękuje....świat to dżungla i przetrwają tylko Ci najsilniejszi pamiętaj o tym a będzie dobrze:-)

Gość gość
gość dziś Wbrew temu że jestem za dobra dla innych i szczera nie oznacza to że jestem słaba... Fakt jestem głupia ze jestem za dobra taką mam naturę juz.. Ale silna tez jestem bo przeszłam wiele w życiu i się nie podałam ani nie załamałam. Jedyne co mnie gubi to ta moja nadmierna dobroć i szczerość. Ja to czuję że nie pasuje do tego świata gdzie ludzie są podli źli dla siebie gdzie brat bratu nóż w bije dla korzyści. Postaram się zmienić i zmienić w dobie te nadmierną dobroć. Tak ludzie to wykorzystują ale ja mam tego świadomość i ja jestem taka ze powiem nic się nie stało, było mineło nie umiałabym z kimś się kłócić ze coś tam kiedyś mi zawiniłeś podpadłeś. Ja wybaczam każdemu niewiem co by mi kto nie uczynił i tak bym wybaczyła i powiedziała trudno nic się nie stało. To jest dziwne dla mnie samej. Wiem muszę myśleć o sobie i przestać robić za tzw. Matkę Teresę z Kalkuty. Ale mnie to aż wewnętrznie boli i gryzie ze ten świat jest taki a nie inny ze ja wyróżnia się od innych ludzi ze jestem całkiem inna. Ale skupie się na samej sobie i będę troszkę egoistyczna. Może to nie napisane z ładem i składem ale tyle we mnie emocji