Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia

Polecane posty

Gość gość

Ruchacza i manipulatora potraktowalam tak jak on mnie i wiele innych dziewczyn. I wcale się tak dobrze z tym nie czuję. Tylko fatalnie. Nie potrafię być taka jak on bez serca, bez uczuć. Jestem innym typem człowieka. Nie nadaję się do tego dziwnego świata.

Gość gość
a co mu zrobiłaś? przeleciałaś i zostawiłaś?

Gość gość
Tak właśnie tak przelecialam i zamilkłam. Nie odezwałam się po tym. On pisał, dzwonił dopytywał co się stało, a ja zamilkłam. I czuję się z tym źle. Ale wiem, że gdybym się odezwała to on by mnie tak samo potraktował. Tylko jeszcze bardziej by mnie najpierw w sobie rozkochał i potem porzucił bez słowa. On jest z tego znany. Ja chciałam aby poczuł się tak jak te wszystkie kobiety, które w taki sposób potraktował. Ale jest mi teraz gdy tak zrobiłam z tym bardzo źle. Czuję się z tym okropnie :/

Gość gość
I dobrze ze tak zrobilas! Moze to go czegos nauczy, zobaczyl w koncu jak to jest byc tak potraktowanym... Nie miej wyrzutow sumienia bo Ty nie zrobilas mu zadnej krzywdy, jedynie go olalas...jak on inne kobiety. Tylko nie zlam sie I nie odpowiedz mu na zadna wiadomosc, milcz dalej bo jak sie zlamiesz to Ty wyjdziesz na idiotke. Pokazmy takim kobieciarzom jak to jest!! Tez juz mam dosc takich dupkow ;(

Gość gość
Dobrze zrobilas, niech on teraz zobaczy jak to jest. ..krzywdy mu nie zrobilas a jedynie olalas, nie miej do siebie wyrzutow. Tylko Nie zlam sie, dalej milcz bo inaczej wyjdziesz na idiotke.

Gość Ona honorowa
Jaką krzywde?ze goprostu olała$?tak sie zachowuja normalne silne kobiety ,te słabe brną w relacje z takimi dalej nawet gdy są ranione w nieskonczonosc...ty sie odciełas po prostu...moze do faceta dotrze jakie zło wyrządził tamtym kobietom i krzywde,jak im złamał psychike a moze i zycie...tacy myslą sobie ze zadna im sie nie oprze...dobrze ze sa takie kobiety jak ty bo facet nigdy by nie dostał nauczki i móglby dalej uwodzic manipulowac niszczyc

Gość gość
Opisałaś typowe zachowanie faceta, tak najczesciej postepują żonaci dzieciaci ktorym w małżeństwie zaczyna się nudzić. Rutyna, pierwsze oznaki upływu czasu, pierwsze siwe włosy, w dodatku ta żona ... zgrzędzi, zagania do roboty i obowiązków ktore piętrzą sie w nieskończoność. W łóżku też wieje nudą i pustką... i co robi wtedy facet. Otoż zaczyna wypróbowywać swój czar na innych kobietach. Czaruje uwodzi, prawi komplement, flirtuje. Romansuje. Rżnie się z innymi... Tak.. z innymi. Bo zazwyczaj to nie jest jedna tylko nieodgadniona ilosc kobiet. Kazda niby wie ze jest zona i ze są inne nazwijmy to przyjaciólki ale jest swięcie przekonana ze tylko ona się liczy tak naprawde, zauroczona mysli ze jest tą jedną jedyną wazniejszą od zony, ważniejszą od wszystkich innych ktore są tylko nic nie znaczącymi kolezankami.. Tymczasem facet uwodzi wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka. Obiecuje, przekonuje o swojej sympatii, uczuciu on biedny pokrzywdzony przez zonę i przez los odnalazł wreszcie uczucie i milosc prawdziwą / czyli ciebie/ i chce tylko ciebie i z tylko z tobą. I co robi kobieta? Kobieta sie zakochuje. Tymczasem facet jak to facet - króliczek dogoniony, kobieta zakochana - czas sie ewakuowac. Od zony nie odejdzie przeciez bo nie o to chodzilo w tym wszystkim. A nawet jesli na poczatku trochę chodziło to przestało. Zakochana kobieta zaczyna byc uciązliwa zaczyna naciskac na rozwod, planuje wspolna przyszlosc i jasna cholera czas sie wycofac tylko jak.. . Otóż najlepiej jest powiedziec wiesz ja kocham zonę, nie opuszcze jej bo nie chcę jej skrzywdzic. Ciebie też nie chce skrzywdzic więc... najlepiej jak rozstaniecie :) Robi to oczywiscie z ' bólem serca' bo jest bardzo wrazliwy na kobiece lzy. Dlatego od czasu do czasu bedzie z troską dzwonil i pytal o samopoczucie. Chetnie tez wpadnie cie 'pocieszyć' , ' ukoic 'twoją rozpacz po rozstaniu... tak naprawde proby kontaktu z tobą po rozstaniu mają na celu upewnienie się ze caly czas tkwisz w rozpaczy i tęsknisz za nim. Jesli zauwazy ze zaczyna ci byc obojętny i juz nie tęsknisz to bedzie zaniepokojony tym stanem. Masz tęsknić! Bedzie sie z tobą kontaktowal dopoki definitywnie mu sie nie znudzisz. Pózniej zerwie kontakt ale oficjalnie bedzie afiszowal sie z miloscią do zony tudziez innej kobiety lub calkowicie przepadnie.

Gość gość
Ktora z pań rozpoznaje swoją własną historię w powyższym opisie?:)

Gość gość
burek waclaw na tyle tylko cie stac :)

Gość gość
Faktycznie jesteś głupia, jeśli myślisz, że misia czegoś nauczyłaś. Nie dziwię się, że głupio się czujesz.. dałaś się zaliczyć tak, jak te wszystkie przed tobą, o których doskonale wiedziałaś. A że powtórki z rozrywki nie było? Nie możesz mieć pewności, czy się tym przejął zbytnio.. :(

Gość gość
Misio ma wylane. Ale urok zadziałał bo dziewczynie jest teraz głupio i ma wyrzuty sumienia. A on spokojną głowę.

Gość gość
Dokladnie to ze ty przezywasz n ie znaczy ze on tez a raczej przezywalabys na jego miejscu. Mowisz tak jakby co najmniej sie zakochal po tymbpierwszym razie skad to wiesz skad wiesz ze tak jest. Wg mnie on nie bedzie mial refleksji zadnej ewentualnie zacznie sie zastanawiac o co chodzi ale nawet nie wiadomo czy wezmie to do siebie. Ale jesli nie chcesz byc taka jak reszta lasek to dobre posuniecie z twojje strony, tylko naprawde niepotrzebnie sie tym wszystkim az tak zadreczasz.