Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupia sytuacja z kolega z klasy

Polecane posty

Gość gość

czesc :) mam kolegę w klasie który przyszedł do nas w połowie tamtego roku. Nasze klasy się połączyły. Od poczatku zauwazylam ze sięna mnie patrzy. Ok... pomyslalam. Może mi się zdaje. Wiedziałam ze ma dziewczynę. Dużo razy mijalismy się na przerwach. Ona mnie nie lubi. Chociaż nic nie zrobilam jeszcze. Zawsze krzywo się na mnie patrzy. Olewam to. Ten chłopak zaczął siadać kolo mnie,zagadywac a to na przerwach czy przed lekcjami lub w czasie lekcji. Nie powiem..podoba mi się ale traktuje go jak kolegę. Nigdy nie moglabym z nim być. Ostatnio pisalismy prace zaliczeniowa z matmy i nie byłam kompletnie nieprzygotowana on tez. Siedział kolo mnie. Zrobił zdjęcie tej pracy aby moc nauczyć się tych zadań na poprawę. Spytalam czy mi przęśle. Miałam na myli bluetooth. On powiedział ze my nie działa i powiedział ze przęśle mi jak mu dam nr tel. Wachalam się na poczatku ale dalam mu. Przesłał mi zdjęcia od razu i dodał pol żartem ze będzie do mnie pisał bo juz ma mój nr. Zaczął dzwonić,pisać, chciał się umówić. Nie zgodzilam się ponieważ jestem zakochana w innym(ale to rozmowa na inny temat) no i on ma dziewczynę... Ciągle mnie zaczepia niby dogryza, szuka momentu aby mnie dotknąć,zagadac itp. Zał mi jego dziewczyny. Powiedziała mu ze się z nim umowie i podalam mu pwood. On niby zrozumiał ale dalej to robi. Bawi mnie takie niewinne flirtowanie. Może napiszecie ze jestem posła czy cos. Ale to przystojny chłopak i jest to po prostu mile. Zawsze gdy wchodzenia na zajęcia (grubo po dzwonku:p ) on juz zajmuje mi miejsce i mnie wola :p Ci o tym sadzicie?

Gość gość
sorki miało być nie umowie

Gość gość
Jezuu zazdroszczę :( ja zakochałam się w zajętym, a on chyba nawet nie zna mojego imienia :(

Gość gość
sądzę, że to normalne i dosyć niewinne zachowanie, chociaż trochę bez sensu z jego strony, bo ma dziewczynę i mogłabyś spodziewać się tego samego, gdybyś przypadkiem z nim się związała. :P