Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca dla tępaków

Aby dostać prace trzeba udawać debila i tępaka

Polecane posty

Gość praca dla tępaków

bo nikt nie chce brać mądrych bo im firme ukradną lub jakieś dane, tępaka można zatrudnić

Gość gość
Zgadza sie.2 razy dostalem wypowiedzenie jak pokazalem co wiem.trzeba udawac idiote i siedziec cicho,albo dyskutowac ale udajac debila.

Gość rada od góry
dlatego kursy i dyplomy są bezużyteczne, oni NIE CHCĄ takich ludzi, bo myślący człowiek jest niebezpieczny dla nich. Dlatego wam mówie że kompletnie błędnie podchodzicie do szukania pracy. Zróbcie CV aby wyglądać na debila i was od razu przyjmą.

Gość gość
a ja jestem za ładna ,jak baba decyduje to na pewno odpadnę,widzę jak patrzy i już wiem,cv tez zdjęcie zmienie bo mi tylko szkodzi ta mordka jak p***aaa wybiera

Gość mnietowisi
czyli uważacie, że w Polsce było 20 procent bezrobocia, ponieważ jesteśmy za mądrzy, za ładni do pracy ?

Gość gość
i tak było zawsze,np miałam zdaną relacje,-spotkanie decydujące pytają o mnie kierowników i c**aa mówi że ona ze mną nie będzie pracować że nie może,jakby kolega nie wstawił się za mną skresliliby mnie przez małpę ,ale dzięki niemu przeszłam ,pracowałam tam wiele lat,pozdrawiam głupie zazdrosne idiotki które nie patrzą na mnie jak na pracownika a konkurencje cielesną

Gość analiza systemu
mnietowisi dziś czyli uważacie, że w Polsce było 20 procent bezrobocia, ponieważ jesteśmy za mądrzy, za ładni do pracy ? >>> DOKŁADNIE TAK

Gość debil na CV
Dlatego udaje debila i prace dostaje, bo nie wyglądam na konkurencje. Babom radze wyglądać jak szare myszki na zdjęciu CV i na rozmowie, i udawać głupie. Chore to ale działa.

Gość debil na CV
udawanie półmózga zdecydowanie pomaga w zdobyciu pracy, kilka razy to przerabiałem

Gość gość
to Prawda.tez tak mam.albo baby byly o mnie zazdrosne albo umialam wiecej.w korporacjach jest straszny wyscig szczurow.teraz pracuje w produkcji i jestem tu juz 7 lat bez stresow ,donoszenia i glupich uwag