Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze pierwsze dziecko mialo nowy wozek?

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze pierwsze dziecko mialo nowy wozek?

Gość gość
Tak. Nie ''lubuję'' się w używanych rzeczach.

Gość gość
Tak,trójka moich dzieci miała nowe wózki. Jednak ceny nie były zbyt wygórowane,takie do 2 tys.

Gość gość
My kupiliśmy używany w super stanie.

Kupowałam nowy wózek, ale najpierw szukałam czegoś po rodzinie. Niestety jakoś nic nie było zbyt odpowiednie, więc musiałam kupić, ale faktycznie sprawdził się i obecnie jest u mojej szwagierki, nadal w dobrym stanie :)

Gość gość
Mi kupiła babcia dziecka razem z fotelikiem za 1000zł bardzo ładny taki sam co ja mam to w warszawie za 1600zł widziałam.

Gość gość
2 w 1 używany za 550zł i później sprzedałem za 500 a spacerowke kupiłam nową za 800zł nie całe

Gość gość
tak moje pierwsze i jedyne dziecko miało 3 nowe wózki.

Gość gość
TAK - bo kupowanie używanego dla takiego maluszka wydawało mi się jakoś :/ niehigieniczne, tym bardziej, że NOWY wózek można dostać już od 1100 zł. Kupiliśmy co prawda inny. Ale w sklepie BabySowa w Poznaniu były wózki już od 1100zł np. firmy Bebetto gdzie można było kupić spacerówkę w dowolnej wersji kolorystycznej i do niej dokupić za 300zł. gondolę :))) co razem dawało 1100 zł .Czy w tej sytuacji opłaca się kupować wózek używany?????

Gość gość
Tak. W zeszlym roku kupiłam wozek 3w1 za 600 zł i spacerowke za 140 też nową. Przez neta kupowałam prawie wszystko dla dziecka i wcale nie placac kosmicznych cen. W gondoli usypiam dziecko do dzis.

Gość gość
Pierwsze to raczej oczywiste. Drugie i trzecie też

Gość gość
Moje dwie corki mialy nowe wózki,nie wyobrażam sobie inaczej.

Gość gość
Tak.

Gość gość
Tak zarówno pierwsze jak i drugie dziecko miało nowy wózek

Gość gość
Nie. Wolę rzeczy używane markowe i naprawdę dobre aniżeli tanią nową tandetę.

Gość gość
Pierwszy wózek (tylko gondola) kupiłam nowy, na allegro. Chyba 400zł kosztował.Tak mi się spodobało zawieszenie na paskach (świetna amortyzacja), metalowy kosz i duże, nieskrętne koła (12 cali), że szukałam potem takiej spacerówki używanej (żeby była przodem lub tyłem do kierunku jazdy). Niestety nic takiego nei znalazłam. Za to znalazłam używany wózek (gondola, spacerówka, fotelik) w dobrej cenie i taki, żeby spełniał te moje warunki.. Zawieszenie było co prawda na wahaczach, ale tych lepiej zamontowanych. Gondoli i fotelika nie potrzebowałam, ale co tam. Kupiłam używany wózek BABY ACVTIV BALLERINA STYLE.. miał kosztować 400zł, kupiłam za 300! W super stanie. Dziecko używało spacerówki od skończonego 6 miesiąca (samodzielnie i sztywno już siedziało). Gdy mały miał 14 miesięcy dokupiłam nową spacerówkę Baby Design Mini 2014, coś ponad 300zł kosztowała (niestety tylko przodem do kierunku jazdy). Gdy miał 20 z wózka zrezygnowałam w ogóle. Wtedy byłam już w ciąży z drugim dzieckiem, które urodziło się gdy starszy miał 2 lata i 4 miesiące. Drugie dziecko używało już gondoli od tej balleriny (wcześniejszy wózek głęboki sprzedałam), później spacerówki od tego wózka. Obecnie, od kilku miesięcy (ma 1,5 roku) używany Baby Design. Zatem na dwoje dzieci miałam łącznie kupione 3 wózki, za łączną kwotę ok 1100-1200zł. Z dokupionych rzeczy- torba, parasolka, śpiworek (pasował zarówno do dużej spacerówki od wielofunkcyjnego wózka, jak i do tej małej), folia na duży wózek (bo od kompletu gdzieś zgubiłam).

Gość Deni78
Popieram: Nie. Wolę rzeczy używane markowe i naprawdę dobre aniżeli tanią nową tandetę. Polecam zakup oryginalnych i modnych sportowych butów na http://buty-nike-sklep.pl/pl/

Gość gość
Uzywany wozek wszystko inne nowe.

Gość gość
Tak, wiedziałam że będą kolejne dzieci więc kupiłam nowy, porządny, taki jak chciałam, i kolejna dwójka w tym samym jeździła. Używany bym kupiła tylko od bardzo zaufanej osoby żeby wiedzieć po jakich przejściach jest, ewentualnie dla jednego dziecka.

Gość gość
Pewnie że nowy. Mam Anexa Sporta i dla drugiego raczej go zostawię choć planowałam zakup nowega. Ten mi się bardzo sprawdza więc zostaje:)

Gość gość_Mama_praktyczna
My kupiliśmy wózek do pierwszego syna 3w1 Luna krok po kroku był z nami a później schowaliśmy i na nasze szczęście przeprosiliśmy wózek i wyjęliśmy ponownie ;) bo urodził się drugi ;) Jak wiadomo też był używany po pierwszym syny więc mi nie przeszkadza używka ;) Polecam serdecznie :) http://lionelo.com/shop/wozek-3w1-luna/

Gość gość
Nie umiałabym kupić używki. Nioe wiadomo jak go ktoś używał. Mam nowego pięknego Anexa Sporta i wiem, że dziecku jest wygodnie i czyściutko:)

Gość gość
Moje pierwsze miało nowy 3 w 1. Teraz drugie będzie miało po nim.

Gość gość_Tereska
podobnie jest i u mnie po co mam kupować nowe jak mam po pierwszym używka nie jest zniszczony wiec można spokojnie jeszcze używać 3w1 Luna swietna sprawa http://lionelo.com/shop/wozek-3w1-luna/

Gość gość
Nie, dostałam gondole od siostry. Siostra kupiła wózek 1,5 roku wcześniej i był w świetnym stanie. Dwoje moich dzieci używało tej gondoli i nadal ją trzymam w piwnicy na wszelki wypadek

Gość gość
Ja swój wózeczek ( mam Anexa Sporta) zostawiam dla drugiego:) Jest jakościowo dobry bo po ponad rocznym użytkowaniu wygląda jak nowy

Gość gość
Ja mam nowy Anex Sport i nie wyobrażam sobie jakiejś używki dla dziecka. Wózek super polecam

Gość gość
Poerwsze jaki i drugie dziecko miały kupowane nowe wózki. Pierwsza córka miała ABC Design Cobra 3 kołowy lekki wózek. A synek ma 6 miesiecy i mamy Anex Sport.

Gość gość
Wózek sponsorowali nam rodzicę wiec moglam sobie pozwolić na nowy. Tak jak post wyżej kupiliśmy Anex Sport kolor rudy ze wstawkami eco skóry.

Gość gość
My też jak najbardziej nowy kupiliśmy. Polecamy ci Anexa Crossa to dla nas najładniejszy i najsolidniej wykonany wózeczek. Na żywo robi piorunujące wrażenie