Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora z was po 30stce jest sama i pogodzona z losem

Polecane posty

Gość gość

Czy z tym sie mozna w ogole pogodzic? Czy szukacie intensywnie w internecie tych , ktorzy jeszcze ostali sie wolni?

Gość gość
ja sie pogodzilam.

Gość gość
Ja, i jestem całkiem szczęśliwa, kto powiedział że każdy ma być w związku.

Gość gość
Popieram

Gość gość
ja jestem sama, ale nie 'pogodzona' bo z czym tu się do cholery godzić? jestem młoda, piękna i całe życie przede mną. i sama jestem z wyboru - byłam zaręczona, ale to ja zerwałam zaręczyny. kreci się paru zainteresowanych, ale ja nigdy nie rozumiałam tej desperacji... tak samo, jak kiedy miałam 15 lat, tak samo i teraz - przebieram w facetach i nie zamierzam się z nikim wiązać tylko po to, żeby z kimś być. albo się zakocham, albo nie. a już polowanie, próby usidlenia kogoś - to dla mnie zupełnie niezrozumiałe. co z Wami dziewczyny? jesteście z******te, skąd ta desperacja? może podejscie wynika z tego, że jestem z dużego miasta, obracam się wśród karierowiczów (mnóstwo samotnych ludzi w moim wieku). no i nigdy nie narzekalam na brak powodzenia. więc się nie martwię.

Gość gość
No bo wiecie, niedlugo Święta, Sylwester :( juz czuje, ze bedzie mi bardzo zal samej siebie, ze nie spedzam ich z mezczyzna, dla ktorego jestem najwazniejsza i on dla mnie tez. To jest takie niesprawiedliwe, ze prawie wszystkim ta milosc jest dana (obserwuje same pary dookola), a ja sie tyle razy odbijalam od zludzen, bylam tylko w jednym krotkim zwiazku:(

Gość gość
Mam znajomą, blisko 60letnią, która znalazła fajnego faceta, są razem. Jeżeli nie odpowiada Autorce samotność, powinna szukać, poznawać nowych ludzi, nie poddawać się. Szukac nie tylko w necie, ale w realu, w swoim srodowisku, otoczeniu. Nie zaczynac znajomosci pod kątem "związku", ale pod kątem zwykłej staromodnej przyjaźni, porozumienia dusz, nadawania na podobnych falach. Trzymam kciuki:)

Gość gość
Ja bym wlasnie chciala poznac faceta "na zywo" a nie przez internet! I zeby sie zaczelo od przyjazni, nie musi ona trwac latami, ale zeby to nie bylo na zasadzie "idziemy na randke ze sniadaniem a jak nie chcesz to spadaj". Ah marzenia,,,

Gość gość
Samo się nie zrobi.

Gość gość
gość 22:05 gdyby związki rzeczywiście tak wyglądały... że ludzie spędzają Święta w ramionach najważniejszej osoby. tak czesto to są mity! ile jest związków z rozpędu, z braku laku, ze strachu itd. wtedy takie kobiety spędzają czas w ramionach mężczyzny - rzeczywiście, ale ten mężczyzna w tym czasie marzy o innych. albo się kłócą. xx ja nigdy nie miałam złudzeń. może dlatego nie mam desperacji na związek. wolę byc sama, niż w takim ściemnionym związku. albo będę miała związek z******ty albo żaden. xx plus sama mam za sobą 2 poważne związki, więc wiem, jak to naprawdę często wygląda.

Gość gość
Związek z******ty? To chyba między robotami, a nie ludźmi. Ludzie mają swoje słabości i wady.

Gość gość
no mają słabości i wady - to chyba nie znaczy, że nie ma udanych związków. ja mam za sobą dwa związki, obydwa skończyły się nie bez powodu i wiem, czego mi brakowało w każdym. obydwa to ja skończyłam! nie wymagam cudów, ale na pewno wymagam, żebym w związku czuła się lepiej niż gdybym była sama. wielu ludzi jest w związkach tylko po to, żeby być w związku. bo tak wypada. z braku laku. albo z przyzwyczajenia. albo z wygody. xx ile znam par, w których dochodzi do notorycznych zdrad! spoko, jesli kobiecie to odpowiada... ale ja tego nigdy nie zrozumiem! nigdy bym się na coś takiego nie zgodziła. xx teraz też - mam kolegę, który flirtował ze mną, a ma, jak się okazało, dziewczynę. z zewnątrz to widać jak na dłoni, że ten związek nie przetrwa i że on po prostu niewiele do niej czuje... ale ona jest w niego wpatrzona jak w obrazek. przy tym widać, jak strasznie niepewnie ona się czuje. on się rozgląda za innymi, a ona się miota, próbując go utrzymać, osacza go. nie chcę nawet myśleć, jak wygląda ich seks - zabrzmi to brutalnie, ale to naprawdę widać, ona mu "nie robi", że tak powiem. to tylko kwestia czasu... więc - spędzanie Świąt w ramionach ukochanego? jasne, spędzą Święta razem, ale daleko temu do sielanki. i nie wiem, czy nie byłoby dla każdego z nich lepiej, gdyby spędzili je osobno.

Gość gość
jes

Gość gość
Jesli chcecie wiedziec gdzie szukac drugiej połowki i kiedy ją w końcu spotkacie oraz kim będzie ta osoba, napiszcie do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl