Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0 Donata 0

Mieszkanie dla rodziny w ramach MDM w Warszawie

Polecane posty

Gość 0 Donata 0

Cześć wszystkim, szukam właśnie inwestycji w Warszawie i okolicach, która wlicza się w program MDM. Ma ktoś może jakieś informacje? Coś polecacie? Pilne! Ps: spodziewamy się dziecka więc dobrze by było żeby to była jakaś sensowna okolica ;)

Gość Graża123
Hej, miejscowości koło Warszawy wchodzą w grę? Ja bym tak sugerowała, bo ceny wtedy są dużo niższe, a dojazd do Warszawy często podobny jak poruszanie się między dzielnicami. Ostatnio przeglądałam informacje na temat Metropolitan Park w Markach, osiedle się buduje jeszcze ale wygląda bardzo obiecująco - dużo zieleni, przedszkole i sklep na terenie, dobry dojazd do Warszawy, no i łapią się na program MDM.

Gość gość
Marki,bialoleka ,targowek,bródno,goclaw,dalekie bemowo. Sensowne okolice są dla rtych co pracują i zarabiają :-D dla tych na garnuszku państwa jest to co zostanie.

Gość gość
Popieram! Ja mieszkam na Targówku, a rodzice męża dojeżdżają z Józefowa i bardzo sobie chwalą.

Gość 0 Donata 0
Graża, jeśli dojazd do centrum Warszawy dobry to okolice jak najbardziej wchodzą w grę :) Bardzo fajnie brzmią te marki, oni mają jakąś swoją stronę? Bo jak googlałam Metropolitan Park to wyskakuje jakiś z Lublina.

Gość Graża123
Ja przeglądałam ich facebooka www.facebook.com/metropolitanparkmarki , ale mają też stronę kupswoje.pl