Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak wie o moim byłym romansie

Polecane posty

Gość gość
he he he he dodaj do tej wypowiedzi, że: Ty nie myslisz o zdradzie :D ale kto wie o czym mysli druga strona he he he poczytaj jest temat na kafe obok, ze facet 32 lata ma zone, dwojke dzieci i mysli o zdradzie, bo brak mu motyli w brzuchu, namietnosci hehehehe to jest biologia. No i co? :D kto ma racje? :D niestety tak to juz jest chuc szuka ujscia. jak nie przed malzenstwem to w trakcie :D:D to jest fakt.

Gość gość
A juz najbardziej zdradzane sa wlasnie te porzadne zony z kregoslupe, ktore trzymaly do slubu i byly porzadne, wlasnie dlatego, że to jest nudne i faceci szukaja odmiany i ida do takich niegrzecznych. nie pytaj skad wiem.

Gość gość
Do autorki- po pierwsze czy wiesz o czym mu mówili? Bo poprostu mógł się nasluchac co z tobą wyprawiali i ile to orgazmow miałaś i jak mieli podrapane plecy przez ciebie ( a twój chlopak ma plecy po stosunkach nienaruszone ) więc mogla mu spaść samoocena i samcze ego. Zadaj sobie pytanie czy robiłaś coś z nimi czego z nim nie robisz i on o tym wie ( czuję się gorszy ) poprostu musisz mu udowodnić że jest dla ciebie najwspanialszy ( podnieść mu samoocene ) i poprzednie excesy traktować jako błąd , i jak Cię kocha to może zrobi wyjątek ze swoimi konserwatywnymi poglądami i tak na marginesie postaw się w jego sytuacji - zycze powodzenia.

Gość gość
Chlopàk ma cie gdzies, bo inaczej nawalil by im po ryju

Gość gość
Do 19:04. To nie chodzi czy ktoś był lepszy czy gorszy tylko że ktoś miał już moją kobietę wcześniej ( samcza rywalizacja ) dlatego gdy poprzednik był jakimś prymitywem to lepiej go nie widzieć i nie rozmawiać z nim bo wtedy przez jego pryzmat ocenimy swoją partnerkę ( jak mogla być z takim imbecylem) nie oceniam ciebie ale wiedz że są jeszcze ludzie którzy kierują się innymi wartościami niż ty i nie wiem czy to są ludzie biedni i są jeszcze pary które mimo dlugiego stażu nie nudza się sobą i nie szukają dodatkowych atrakcji poprostu się kochają i szanują. Jedni myślą tak drudzy inaczej tylko problem pojawia się gdy dwie osoby wyznają różne wartości a mimo to są ze sobą. Pozdrawiam