Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Jak zemścić się na starej pannie za dostanie kosza

Polecane posty

Jak się pozna inną należy tą co dała kosza czym prędzej namierzyć i pokazać się z wybranką która na dziobie ma wielkiego banana:D.

Gość gość
Nie rozumiem, gdzie Ty tu widzisz zemstę. Dziewczyna z klasą podejdzie, przedstawi się dziewczynie, chwilę kurtuazyjnie porozmawia i się ładnie pożegna. Czemu miałoby ją to boleć, że komuś jest dobrze z inną. Silni ludzie cieszą się powodzeniem innych, a nie im złorzeczą i zazdroszczą. Takie akcje są dla słabych.

Gość gość
skąd wiesz czy ta z bananem na dziobie też ci kosza nie da? i co? na bananie będziesz się mścił? :P

Gość gość
To że ci dała kosza, jest w całości twoją winą, wiec przestań sie mścic a zacznij mysleć (o ile nie jest już na to za późno :p).

Gość gość
Ugryz sie w k****a.

gość wczoraj To że ci dała kosza, jest w całości twoją winą, wiec przestań sie mścic a zacznij mysleć (o ile nie jest już na to za późno jezyk.gif ). " Oczywiście jakbym dostał w czambo to moja wina mam rozumieć:O.I czegoś nie kumacie:P.Pisze o starej pannie a nie byle podlotku co sobie kogoś znajdzie:P.

Gość gość
o jak starej pannie piszesz?

Gość gość
Dziadem jestes to i stara panna ma cie gdzies.

Gość gość
Ona bardzo by chciała, żebyś jej dał spokój.

Gość gość
Ty się ciesz człowieku ze dostałeś kosza. Ze starą panna chcialbyś być ?

Gość gość
Pewnie 25 latka :D

Gość gość
A on ma 50

" gość dziś Ona bardzo by chciała, żebyś jej dał spokój. " Nie wiem:P.Ale w Poznaniu w sobotę 5.11 jakaś chciała ode mnie spokoju ale nie dostała bo nie mam fabryki spokoju i nie zasłużyła na takie sponsorowanie:D.

Gość gość
ja jestem starą panną i często daję kosze,wszelkie zemsty pokazywania nie wzbudzają we mnie żadnych emocji,to działa tylko w przypadku silnych uczuć

Gość gość
Pokazanie się z inną, atrakcyjną dziewczyną, zawsze wywoła gula u tej, którą wcześniej się facet interesował. Więc do dzieła.

gość dziś ja jestem starą panną i często daję kosze,wszelkie zemsty pokazywania nie wzbudzają we mnie żadnych emocji,to działa tylko w przypadku silnych uczuć " Zapewniam że nie interesują mnie takie z podejściem jakie masz i przede mną byś nie mogłabyś zademonstrować swojego kamiennego serca:D.

Gość gość
Powiem Ci autorze jako kobieta, że gdybym zobaczyła faceta, którego odrzuciłam z inną to doszłabym do wniosku, że dobrze zrobiłam. Bo skoro za chwilę już pokazuje się z inną, to znaczy, że jego uczucie do mnie było g... warte.

Gość gość
To znaczy że byłaś tak beznadziejna.

Gość gość
A kto to "stara panna"? :D A ty małżonek, rozwodnik czy stary kawaler? :D

Gość gość
No nie wiem, jak daję komuś kosza i potem widzę to z inną, to raczej śmiać mi się chce.

Gość gość
Jeśli dostajesz kosza od wartościowej kobiety to nie ma bata, boli i cierpisz. Zawsze tak jest. Ale jeśli za chwilę potrafi być z inną to ten twoj śmiech jest żałosny.

Gość stary jak świat
Żaden normalny, szanujący się mężczyzna nigdy nie pomyśli nawet o zemście na kobiecie! Bez względu na powody!! Myśleć tak mogą tylko nieudacznicy (maminsynki!), którzy zapatrzeni we własne ego, nie potrafią dostrzec swoich wad, a tym bardziej nad nimi popracować. O całkowitym braku uczuć już nie wspominając. Czarno widzę przyszłość wielu młodych osób :(

Gość gość
Jak dostaję kosza, to uznaję, że nie to nie, dziewczyny strata :) I szukam innej, a tamtą całkowicie olewam.

Gość gość
Ja z reguły jak daje facetowi kosza to po to by się o*lił.Pewnie to samo ów kobieta zrobiła.

gość dziś Powiem Ci autorze jako kobieta, że gdybym zobaczyła faceta, którego odrzuciłam z inną to doszłabym do wniosku, że dobrze zrobiłam. Bo skoro za chwilę już pokazuje się z inną, to znaczy, że jego uczucie do mnie było g... warte. " Nie pisałem o żadnym uczuciu tylko ze nie ma sensu się fatygować jak ktoś mnie lekceważy i udowadnia że szkoda fatygi:P.To co opisujesz to absurdalna nadinterpretacja:P.Ja w odwrotnym przypadku bym zrozumiał że miała prawo tak zrobić:O. gość dziś A kto to "stara panna"? smiech.gif A ty małżonek, rozwodnik czy stary kawaler? smiech.gif " Raczej to ostatnie:P. " gość dziś No nie wiem, jak daję komuś kosza i potem widzę to z inną, to raczej śmiać mi się chce. " A co ma innego robić:P? " gość dziś Jeśli dostajesz kosza od wartościowej kobiety to nie ma bata, boli i cierpisz. Zawsze tak jest. Ale jeśli za chwilę potrafi być z inną to ten twoj śmiech jest żałosny. " Jak potrafię być za chwilę z inną to znaczy że jestem dobry w szukaniu:D. stary jak świat dziś Żaden normalny, szanujący się mężczyzna nigdy nie pomyśli nawet o zemście na kobiecie! Bez względu na powody!! Myśleć tak mogą tylko nieudacznicy (maminsynki!), którzy zapatrzeni we własne ego, nie potrafią dostrzec swoich wad, a tym bardziej nad nimi popracować. O całkowitym braku uczuć już nie wspominając. Czarno widzę przyszłość wielu młodych osób smutas.gif " Nie chodzi o moje wady ale cudza ignorancję:P. " gość dziś Ja z reguły jak daje facetowi kosza to po to by się o*lił.Pewnie to samo ów kobieta zrobiła. " Jaka dziewczyna:P?Było ich bardzo wiele:P.Do tego nie wiedzą jak wyglądam:P.