Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela czemu mnie nie lubisz i uznajesz za idiote

Polecane posty

Gość gość

a gościa co spamuje stolcem zamieszcza zdjęcia s******ej doopy czy prawika zamieszczającego gołe foty lubisz a mnie nie przecież to oni udowadniają i pokazuja że są nienormalni ja takich rzeczy nie pisze ps i nie pisz że oni piszą to z nudów bo oni i tak udowadniają ze są nienormalni bo ich lubisz ja tez pisze o namysłowie z nudów a uznajesz mnie za głupka dlaczego zrozum że nie jestem głupkiem ...

Gość gość
gość od homocwela i nie nazywaj mnie "wsiowym głupkiem" bo to ty jesteś głupkiem wbij sobie to do łba bo kategoryzujesz ludzi po pochodzeniu wyobraź sobie że "wsiowy głupek" jak ja wie co to autostrada i droga ekspresowa kino teatr zoo muzeum ogród botaniczny wielkie centrum handlowe mcdonald,s KFC burger king lotnisko ba wiem jak opera i operetka oraz tramwaj wygląda bo w tych wszystkich wymienionych miejscach byłem czesto we wrocławiu tramwajami jezdziłem jezdziłem do poznania drogą ekspresową S11 odkąd powstała droga ekspresowa s8 do do wrocławia s8 jezdże a do zakopanego autostradą...

Gość gość
i umiem czytać znam historie polski europy świata mam wszystkie kanały telewizyjne radiowe co ty taki sam mam dostęp do prasy oraz internetu zawsze miałem dobre oceny z geografii z WOS-u o seksie wiem więcej niż niejeden nauczyciel wdż czytam dużo książek umiem sobie poradzić w życiu wszystkie swiatowe informacje do mnie z internetu i tv do mnie docierają itd itp a dla ciebie i tak będe "wsiowym głupkiem" tak? a osoby co zamieszczają zdjecia doopy stolca s******ej doopy czy gołe foty itd dla ciebie zawsze normalne i fajne będą tak???

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Patrz ile rzeczy wie taki "wsiowy głupek" jak ja

Gość gość
Up

Gość gość
up