Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was poszedł na studia w wieku 30 lat i więcej ? warto czy nie ?

Polecane posty

Gość gość

czy dac sobie spokoj z tym ? poki co jestem jeszcze bez obowiazkow, moj partner mnie namawia bym poszla...mam tylko srednie, kiedys studiowalam dobry kierunek, dostalam sie szczerze mowiac po znajomosci poza listą przyjetych dzieki niestety bie zyjacej przyjaciolce mamy, zmarnowalam szanse, zajmowalam sie glupotami i zawaliłam...moja daleka krewna zaczela studia jak miala 32 lata ale pracuje w duzej korporacji, szef tego od niej wymagal i firma jej oplaca nauke i kursy jezykowe. Na Zachodzie wiem ze masa ludzi idzie na pierwsze studia w wieku ok 30 a nawet po 30 ale to inne kraje, inna sytuacja, u nas jest inaczej :(

Gość gość
jesli masz kase na utrzymanie i najlpiej prace to idz, a jesli jestes bezrobotna to nie warto, skonczysz studia jako 33-34 latka pojdziesz na rozmowe o prace i co? co powiesz ? nie mam doswiadczenia bo studiowalam ?

Gość gość
moja siostra studiuje zaocznie od pazdziernika, ma 29, u niej bardzo duzo osob jest w takim wieky, tzn polowa to swieżaki po 20 lat a druga polowa to starsze osoby, najstarsza kobieta ma 42 lata , ma wlasna dzialalnosc a nauka to jej hobby :D

Gość dlugowlosa na szpilkach
Na nauke i rozwoj nigdy nie jest za pozno ,tylko ograniczeni ludzie uwazaja ,ze na cos jest za pozno..

Gość gość
gorzej jak ktos ma 30 nigdy nie pracowal jest na utrzymaniu rodziny i nagle chce mu sie studiowania i jeszcze liczy ze po studiach dostanie super prace, haha bo są takie świry

Gość gość
ja studiuje juz 2 kierunek, zaczelam w tym roku a mam 29 lat. Na nauke nigdy nie jest za pozno. co wiecej moje studia to kolejne 5 lat tyrania, ale na koniec powiem ze WARTO bylo. Studiuje w Dublinie, prawo.

Gość gość
kolezanko z Irlandii, czy to prawda ze zagranica ludzie zaczynaja pozniej studia ? znajoma mieszkala w Paryzu i na jej uczelni srednia wieku na pierwszym roku wynosila ok 23-25 lat sporo malolatow jak i osob 30-33

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak sobie poradzisz na studiach, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
kochac nie warto, zdradzac nie warto, czytac nie warto, jedno co warto, to na kafe siedziec