Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja on i była żona dziwna relacja

Polecane posty

Gość gość

Od dwóch lat spotykam się z facetem obydwoje jesteśmy po rozwodzie nikt nie rozbił nikomu rodziny Moj partner ma dobry kontakt z ex często z sobą rozmawiają mają syna dzielą się obowiązkami On pomaga im finansowo itp Jeździ do małego regularnie zawsze dobrze sie dogadują ona wie o nas nigdy nie ma tu problemów Ostatnio okazało sie ze ex jest chora byc może musi isc do szpitala wiec moj facet musi tam jechać na 2 tyg zajmować się dzieckiem mały chodzi do szkoły Ja to rozumiem Tylko że on chce jechać tam wcześniej pomóc jej sie przygotować zrobić zakupy pranie gotowanie spędzić weekend z dzieckiem później zawieść ją do szpitala ...wziął 3tyg urlopu Wydaje mi sie ze to juz za dużo ...to była żona zastanawiam się czy nasz związek ma sens co dalej z tym zrobić Nie chce być w takim trójkącie z kimś kto woli być z ex niz ze mną a może ja jestem egoistką i złe to obieram doradźcie coś Ostatnio widziałam bilingi z jego tel czasem dzwonił po 10 razy na dzień do niej...oczywiście twierdzi ze rozmawiają o dziecku jej chorobie mieszkaniu itp

Gość gość
on do niej wroci to tylko kwestia czasu.

Gość gość
No oczywiście jak o tym rozmawiamy on zawsze mówi że nie że mnie kocha ze jej tylko pomaga itp Nie wiem co mam myśleć

Gość gość
Nie zazdroszcze tej relacji.

Gość gość
ja juz nie mam siły :(

Gość gość
tak się nie da żyć

Gość gość
powiem ci ze mój mąż były ma na mnie wyje/bane i nawet gdybym umierala to by się mną nie zainteresował więc twój facet przesadza i tak uważam że po prostu do siebie wrócą bo to nie jest normalne żeby ciebie zostawiać na tyle czasu. tamta chyba ma rodzeństwo albo rodziców przyjaciółkę kogokolwiek prawda? i pewnie śmieje się z ciebie w duchu