Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak mnie nie chce bo mialam kiedys kontakt zbliżeniowy z mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

Lol rotfl :D A może powinnam do konca zycia nie pozwolic nikomu sie dotknac, zeby ksiaze mnie zechcial. Ludzie czy wy nie macie problemów?

Gość gość
smieszy mnie to wszystko

Gość gość
amnie chlopak nie chce, choc mamy po 40 lat i dotknelam innego chlopaka 40 letniego palcem i ten palec omsknał się na usta i za to mowi, ze jestem niedorba i traktuje to jak wielka krzywde ktora mu wyrzadzilam i mi nie ufa

Gość gość
a mnie chlopak nie chce bo 30 lat temu pocalowal mnie inny chlopak w policzek i mowi ze na tym policzku jest jeszcze pozostalosc tego calusa

Gość gość
nie chce mnie chlopak bo nie chcialam 55566888 innych chlopakow, ale pocalowałam jednego chlopaka i o to ma problem, nie wybaczy mi do kunca zycia, nie przebolejejejejeje

Gość gość
a mnie nie chce chlopak ktory 289834933095298558 calowal ta sama kobiete, a ja kilka razy pocalowalam innego chlopaka 45 lat temu. i zaluje ze pocałowałam 45 lat temu chlopaka, bo wtedy miałabym szanse

Gość gość
a mnie chlopak chce, ale nie chce, ale chce ale nie chce, ale ale ale ale ale...

Gość gość
Widziałam już wiele par, w których dziewczynie zależało, a on był jako ten ksiązę udzielny - jak chcesz to mnie obsługuj - aż w końcu przekonały ich do ślubu, żeby po ślubie dalej ich obsługiwać, a nawet na nich zarabiać. Dlatego nie warto latać za takimi co was nie chcą.

Gość ja tez bym nie chcial
takiej, co juz robila komus loda