Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna samotniczka

Jestem atrakcyjna i mezczyni nie daja mi spokoju

Polecane posty

Nie chcą zrozumiec ze Taka jak twierdza laska moze nie chcieć mieć faceta,dwóch przeze mnie odrzuconych zaczęło rozpowiadac ze jestem lesbą ukrywająca sie...miałam dwa nieudane związki i mam juz dosyc,dobrze czuje sie sama,nie prowokuje mezczyzn a zawsze jakis sie mnie uczepi i czesto sa zwyczajnie nachalni bo myslą ze jestem trudna i niedostepna a wiec cenna zdobycz.Dodam ze pracuje w handlu wiec jestem skazana na kontakt z wieloma ludzmi,co robic w takiej sytuacji?Nie umiem byc chamska i wulgarna chociaz potrafie byc stanowcza

Gość gość
ile masz lat? powiedziedz im ze spotykasz sie z kims aktualnie a jak spytaja potem z kim powiedz ze juz sie skonczylo a potem znow wymysl "kogos"

28 lat

Gość gość
zamierzasz byc na zawsze samotna?

Gość gość3112
Atrakcyjna pracująca w handlu , to faktycznie jesteś narażona na częste podrywy samców wyjących z jęzorami na wierzchu, Wiele kobiet wiele by dało za takie powodzenie , a Ty ? ..... Proponuję zastosować środki zapobiegawcze takie jak: 1. Zmiana stylu ubioru na z tonowany , i nie wyzywający 2. Make up delikatny kolory spokojne Generalnie musisz wtopić się w szarość tłumu. Można spróbować noszenia obrączki , większości to wystarcza .. A swoją drogą Ciekawe jak wygląda taka Kobieta ? Bo jeszcze takiej nie widziałem.... Trzymaj się powodzenia....