Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heszkemeszke

trump nowym prezydentem USA, czy tylko ja mam to w d***e?

Polecane posty

Gość heszkemeszke

Na tvn24 cały wczorajszy wieczór nadawno jakieś studio wyborcze, trwało ono przez całą noc, aż do dzisiaj ranka. Wszystkie gazety piszą o wyborach, TVP info non stop o wyborach w USA. Serwisy informacyjne i internetowe. Tak się k***a zastanawiam, czy my żyjemy w Polsce czy w jednym ze stanów USA.???? Jak my się k***a nie szanujemy to dramat. Co mnie to obchodzi że Clinton czy Trump będzie prezydentem ??? Jak ja jestem z POLSKI mieszkam pół świata dalej niż USA. Co mnie to obchodzi? Wiadomo, że jest to ważna informacja,ale czy trzeba się aż tak tym podniecać? czy Polska nie ma własnego zdania i musi lizać d**e Clintonowej? Wstaję rano na dworze jest -2 stopnie, idę zarejstrować do przychodni mojego Ojca, i mam ciężki dzień przed sobą a oni mi o Ameryce n*******lają aż do znudzenia. Wsiadam w auto USA i wybory, IdĘ NA UCZELNIE USA I WYBORY, włączam TV usa i wybory. KURWA MAĆ!!!! CZY W TYM KRAJU SĄ INNE PROBLEMY?

Gość gość
Podejrzewam, że w chuj amerykańców sama ma to w d***e.

Gość gość
Chuujowo bylem za Clinton

Gość gość
mi to wisi i powiewa; jak dla mnie mogą sobie na prezydenta wybrać myszkę miki albo donalda tuska; jeden chooy a jako, że telewizji nie mam i nie oglądam to histerii nie zauważam co i tobie polecam; na zdrowie ci wyjdzie

Gość gość
nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby mieszkając tutaj się tym jarać :o

Gość gość
tępa dzido wyżej - to chyba oczywiste, że polityka stanów wpływa pośrednio na politykę całego świata, w tym też ue i polski

Gość gość
Tez mnie to nie obchodzi. Tak samo rzygam juz pilkarzami, tez non stop o nich. To jest chyba celowe dzialanie wladzy zeby odwracac uwage od trudnej sytuacji w kraju i od napawde waznych spraw

Gość gość
Dla przeciętnego amerykanina Polska to nic nie znaczący kraik o którego istnieniu nie mają pojęcia.

Gość heszkemeszke
Jadę na uczelnie a tam stoi grupka przyjebów i debatuje, Jak można przegrać w Pensylwanii, jak można przegrać na Florydzie. System wyborczy USA jest przestarzały. Myślę se k***a mać wy idioci. Przeczytaliście jakiś artykuł w szmatławcu internetowym a teraz udajecie intelektualistów. BRAK SŁÓW

Gość takijeden666
Dla przeciętnego amerykanina Polska to nic nie znaczący kraik. xxxxx dla mnie też.

Gość gość
nie ma to ŻADNEGO wpływu na życie żadnego z nas; bredźcie sobie co chcecie, ale nijak to nie zmieni waszego życia. Ja nie widziałem różnicy między tym jak rządził republikanin bush, a potem demokrata Obama. Rozrywka dla kretynów

Gość gość
zrozum, że ludzie cieszą się z tego, że wygrana trumpa to koniec ciapatej zarazy. dzięki jego wygranej anty-imigranckie partie i ugrupowania na całym świecie umocnią się i powiększą.

Ten wybór ma spory wpływ na przeciętnego "Kowalskiego". Tylko "Kowalski" jest zwykle półgłówkiem więc radośnie opowiada na forach jak go to nie dotyczy.

Gość gość
Trump to koniec marzeń o wizach dla polaków więc nie ma z czego się cieszyć.

Gość gość
1904 a co kible tam się wybierałeś czyścić ? 98% Polaków ma w doopie te ich wizy !

Gość gość
Nadchodzi bowiem koniec świata lewactwa i sił postępu. Pierwsze były Węgry. Po nich Polska. Teraz czas przyszedł na Stany Zjednoczone. Amerykanie wbrew totalnej propagandzie lewactwa wybrali Donalda Trumpa na 45 Prezydenta Stanów Zjednoczonych ! Mam nadzieję, że stosunki Polski ze Stanami Zjednoczonymi staną się jeszcze silniejsze - jak nigdy w dotychczasowej historii.

Gość gość
19 05 Nie twoja sprawa po co się tam wybieram to raz. Dwa nie pisz, że 90% polaków ma w d***e wizy bo to nieprawda. Z jakichś powodów amerykanie nie chcą ich znieść dla polaków:P Tamtejsze władze i urzędy odpowiadające za politykę wizową dobrze wiedzą jakie jest rzeczywiste bezrobocie w Polsce a nie to 8% podawane przez rząd:P

Gość heszkemeszke
kafesublokatorka dziś Ten wybór ma wpływ na przeciętnego kowalskiego Jasne TRUMP przyjdzie i zgwałci nas (wersja przeciwników) albo TRUMP przyjdzie i da nam wojsko i rozkręci biznesy inwestycje (wersja zwolenników) A ja na to kłade chuj. Wiesz czemu? Bo wychodząc przed swój dom widzę ile problemów jest w naszym kraju, i trzeba być niewiem jak walniętym żeby mówić że ten wybór ma na nas wpływ. A teraz nazywaj mnie Jak chcesz, prymitywem ignorantem itp

Gość heszkemeszke
mnie poprostu dziwi to jak przeciętny człowiek choćby student przeżywa wybór prezydenta na drugim końcu świata? czy to jest normalne? chyba jesteśmy polakami? a mam wrażenie że jesteśmy kolejnym stanem usa.

Ameryka to potęga. Ich polityka, gospodarka wpływa na ceny dolara, ceny dolara mają wpływ na ceny innych produktów na całym świecie. I tak w końcowym efekcie kupujesz w Polsce chleb, z całkiem polskiej mąki, tańszy albo droższy tylko dlatego, że gdzieś "na drugim końcu świata" nastroje polityczne są c*****e. Albo inaczej. Trump jasno powiedział, że nie będzie wykładał kasy na NATO. To oznacza, że sami będziemy musieli się dozbrajać, szkolić żołnierzy, a na to potrzebne są Twoje (podatniku) pieniądze. Tak będzie w czasie pokoju, bo w czasie wojny w Polsce Trump powie: "Polska...? Polska...? A to nie znam" i odwróci się na pięcie.

Gość gość
Polacy są potrzebni USA jak trzeba wysłać mięso armatnie do krajów gdzie można ukraść rope a tak mają Polskę w tyle.

Gość gość
no, jeżeli wierzysz, że to całe nato choć splunęłoby na obronę Polski i jej granic to gratuluję naiwności :D ech ta ułuda bezpieczeństwa zależna od innych. kto jak kto ale Polacy najlepiej powinni wiedzieć ile jest ona warta. Człowieku, zamiast bredzić od rzeczy poczytaj pierwszy z brzegu podręcznik do historii. Bo gwarantuję Ci, że ona się powtórzy

Obrona Polski nie zależy od widzimisię i humoru NATO a od poważnych umów międzynarodowych. W coś wierzyć trzeba. Dziś, kiedy wybory wygrał Trump już nawet wierzyć nie ma w co, bo on bez kokieterii mówił o tym jak będzie wyglądała jego polityka w tym zakresie.

Gość heszkemeszke
Umowy międzynarodowe hahah Człowieku Między Państwami liczą się tylko Interesy. Umowy międzynarodowe, obowiązywały przed 1939 rokiem. I co? nie było wojny?? Z kim miała by być ta wojna? Kto mógłby napaść na Polskę? Powiedz mi kto? Czy wogóle warto napadać na Polskę? Kto napadnie na Polskę? Rosja ( sama ma mase problemów jak zaczeli wojne na Ukrainie tak jej nie mogą skończyć, jak weszli do Gruzji tak się kompromitowali, Rosja jest słaba) Niemcy? No prosze cię, Niemcy za parę lat mogą same być w stanie wojny i to wojny domowej. A gorszej wojny już nie ma Korea Północna? Iran? Brazylia? Chiny? wymień mi kto? Jedynym realnym zagrożeniem to Muzłumanie, ale póki ich tu nie ma i nie mają interesów w Polsce czuje się bezpieczny I tyle w temacie

Gość gość
Mnie cieszy wygrana Trumpa ze względu na jego antyislamskie podejście - mam nadzieję, ze zrobi porządek z tą islamską hołotą. Dziękuję. Do widzenia.

Gość gość
kafesublokatorka dziś Dodam tylko ,że Obama był tym prezydentem który ostatecznie wycofał plan Budowy Tarczy antyrakietowej, Który miał wspomóc wschodnią ściane Nato i nic z tego nie wyszło. Bujdy na resorach. Każdy obiecuje a potem g****o jest , nie wierz w to że Nato cie obroni, Trump dogada się z Rosją. I nie będzie III wony światowej

Tak tylko ty masz to w d ignorancie.;) Naprawe sie ciesze z wygranej Trumpa.:)