Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bal sylwestrowy Wasze opinie

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Razem z grupą znajomych myślimy o balu sylwestrowym w tym roku. Nigdy na takim balu nie byliśmy, stąd nie wiemy czy pomysł jest dobry. Powiedzcie w jakim najczęściej wieku są ludzie, którzy chodzą na bale? Jak Wasze wrażenia po takim balu? My mamy około 25 lat, dlatego nie chcemy bawić się z emerytami i zespołem z czasów PRL. Ewentualnie jeżeli nie bal, to może macie jakieś pomysły gdzie moglibyśmy spędzić sylwestra? Lokalizacja najchętniej świętokrzyskie i mazowieckie.

Gość gość
O, podbijam pytanie ;) tylko jestem z innego województwa.

Gość gość
Ja nie lubię takich imprez, wolę kameralnie i aktywnie. Jadę z grupą znajomych do Karpacza i tam będziemy jeżdzić na nartach a wieczorem przywitamy nowy rok. Noclegi w Karpaczu znalazłam na portalu http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz maja tam bardzo duży wybór.

Gość gość
Ja chodzę na bale od zawsze.....no dobra od 17 roku życia a mam 35. Na balach przedział jest różny przenajroznoejszy. W dobrych hotelach jest kilka Sal, A na pewno oddzielne stoliki na zamawiających. Zdarzają się stoliki 2 osobowe a zdarzają się 20 osobowe. Generalnie polecam.