Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Primark to dobra marka?

Polecane posty

Gość gość

Czy raczej badziew? Ceny sa ok wiec wyglada podejrzanie,-) Ktos zna?

Gość gość
zależy jak trafisz . kupiałm piżame -oddzileni spodnie oddzielnie koszulka . spodnie rewelacja po wielu praniach jak nowe , bluzka same kulki juz dawno w koszu

Gość gość
Tanie badziewie

Gość gość
Kupiłam kiedyś dla syna podkoszulki. W jednaj paczce 2 były w innym rozmiarze a 2 w innym. Wszystkie zaraz się porozciągały i popruły.

Gość gość
mają fajne bluzki, torebki i portfele atmosphere, reszta może być

Gość gość
Primark to w uk najtansza marka. Wiele moich kolezanek angielek jak jedzie na wakacje co roku to kupuje "wakacyjna garderobe" w primarku, a jak sie konczy sezon to oddaja do charity shopow albo wrzucaja do kontenerow. Jest tam bardzo tanio, a ciuchy nie sa takie najgorsze. Ja osobiscie nie lubie takiego konsumpcyjnego podejscia wiec wole kupic cos drozszego a rzadziej. Niemniej jednak kupuje w primarku skarpetki i podkoszulki (takie rozciagliwe bluzki z dlugim/krotkim rekawem) i musze powiedziec ze sa ok. Niektore mam juz po 3 lata i nie sa wcale porozciagane. W drozsze rzeczy typu kurtki, sukienki nigdy sie tam nie zaopatrywalam wiec sie nie wypowiem. Ogolnie to chyba mozna porownac z polskim pepco.

Gość gość
W wielkiej brytanii to najtansza marka odziezowa. Ciuchy po kilka funtow a jak wyprzedaz to nawet za jednego :-) u nas polacy na allegro robia na tym biznes piszac ze ciuch jest "atmosphere" i zadajac czesto nieadekwatnie wysokich pieniedzy...

Gość gość
Jak na polskie warunki jest spoko. Jak na angielskie - badziewie.

Gość gość
to jeszcze ja z 14.39 x tak jak ktos wyzej napisal w PL niektorzy robia na tych ciuchach niezly biznes... W Anglii za jakis prosty ciuch zaplaci sie 3-4funty, a w PL ten sam sweterek jest za 35-40zl jako okazja :) Wiem stad, ze kiedys kolezanka z PL pochwalila mi sie ze kupila cos takiego na allegro, a pozniej jak mnie odwiedzila w uk, to zaprowadzilam ja do primarka, bo mi nie wierzyla w te ceny. Obkupila sie wtedy za wszystkie czasy :D