Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nie zrobi pierwszego kroku?

Polecane posty

Gość prawikzewsi
Nie trzeba od razu prosić o randkę wystarczy dawać znaki typu uśmiech, być blisko. A że odważyłaś się zaprosić to powinnaś być z siebie dumna.

Gość gość
Nie chce. Nie dopisywać ideologii

Gość gość
Temat się rozwinął ale nie ma na nim autorki.

Gość gość
Nie zrobi bo jest nieśmiały. Mało to nieśmiałych ludzi na świecie?

Gość gość
Jak by ci zalezalo to bys sie odezwala pierwsza

Gość gość
ak by ci zalezalo to bys sie odezwala pierwsza x trzymając się tej logiki należy przyjąć, że facetowi nie zależy bo by się odezwał.

Gość gość
haha,no wlasnie

Gość gość
niekoniecznie

Gość gość
W mojej sytuacji (jestem bardzo nieśmiały w stosunku do kobiet) wyjście z inicjatywą do dziewczyny, która mi się podoba, jest niemożliwe. Także to, że nie robi kroku na przód nie znaczy, że mu się nie podobasz.

Gość gość
Bardzo mozliwe, ze on jest zajety. Mozesz nawet mu sie podobac, faceci to wzrokowcy wiec sie patrzy czesto na Ciebie zapewne co nie oznacza ze chcialby rozwijac znajomosc. Jak zagadasz I on da do zrozumienia ze ma dziewczyne to poczujesz sie jak idiotka... Moze tylko zacznij sie do niego usmiechac czasem? Usmiech to juz Jakis znak zaintetesowania, powinien go osmielic. Jesli on jednak tez bedzie sie usmiechal ale nic nie zrobi, nie zagada to masz jasna sytuacje- chce tylko poflirtowac ale nic wiecej, moze miec kogos juz. Faceci flirtuja nawet jak sa w zwiazkach. Sama na takich sie natykalam .Takze uwazaj...

Gość gość
Ależ "mądrości" to powyżej, można przynajmniej się było uśmiechnąć. Dziewczyny, naprawdę faceci to nie jakieś roboty, wykonujące mechanicznie dane ruchy. Jeżeli nieśmiały, to żadne uśmiechanie się do niego nic nie da. Trzeba odważniej, bo tak to nic z tego nie będzie.

Gość gość
I tu sie mylisz bo wiem po swoich doswiadczeniach , gdy faceci wygladajacy na niesmialych tylko sie patrzyli na mnie a ja na nich, to moglibysmy tak patrzec na siebie bez kokca, ale gdy ja sie do takiego usmiechnelam (co najwyzej, nie zagadywalam w zaden sposob) to to go osmielalo I tez sie usmiechal po czym podchodzil do mnie I zagadyelwal. Takze jest to Jakis znak, nie do wszystkich sie przeciez usmiechamy... No chyba ze many do czynienia z totalnie niesmialym, wrecz ,,cieple kluchy", ktory chyba nigdy nie podrywal zadnej kobiety, nie mial zadnych relacji I ogolnie nie wie co z czym ...ale ktora by chciala takiego? :D

Gość gość
Młoda jesteś dziecko, nie wiesz, że jest mnóstwo facetów, którzy mimo uśmiechania się nie przełamie się . I nie zrobi nic.

Gość gość
Jesli mimo usmiechania sie on nie zrobi nic tzn ze az tak mu sie dziewczyna nie podoba albo ze jest gamoniem, c**euszem :D. Takiego raczej by autorka nie chciala.

Gość gość
Tak samo można powiedzieć o autorce, że jest cipcią i gamońką, bo nic nie zrobi, tylko czeka na gotowe. Polki są beznadziejne, z przerośniętym ego.

Gość gość
Tyle ze przyjelo sie, ze to facet robi pierwszy krok, zagaduje, a kobieta może go do tego zachęcić subtelnymi sygnałami, np długim spojrzeniem i usmiechem. Wiem ze nie żyjemy w średniowieczu ale pewne zasady w kwestii damsko- męskiej pozostały niezmienne (gdy kobieta się ich trzyma, zyskuje większy szacunek w oczach faceta- widzę to po sobie). No sorry, jeśli facet jest ślepy i nie widzi zachęty w postaci np usmiechow to albo jest takim gamoniem i boi się zagadac (cieple kluchy)mimo zielonego swiatla albo udaje ze nie widzi, bo nie jest zainteresowany.

Gość gość
Straszne brednie te powyżej. Przyjęło się? U kogo, u ciebie na wsi? Napisz, że tak jest próżnym kobietom po prostu wygodniej, to przynajmniej będziesz uczciwsza.