Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was brał antydepresant paroksetyne np Paxil, Seroxat, Parogen ?

Polecane posty

Gość gość

podobno dobry ale boje sie lekarz mi przepisal i nie wiem czy wykupic recepte

Gość gość
nie kupuj recepty .. Seroxat to najmocniejszy i najbardziej niebezpieczny w skutkach ubocznych srodek na rynku Wielu ludzi po seroxacie popełniało samobójstwa poproś lekarza by przepisał ci na początek coś słabszego na przyklad Cital ..

Gość gość
twój lekarz jest durniem rzuca cię na głęboką wodę paroxetyna ma moc większą niż najmocniejsze narkotyki

Gość gość
ja brałam seronil, coaxil a teraz biore asentre :) pierwszy tydzień był straszny - fizyczne objawy negatywne, ale lek działa - rozgrzewa mnie, jestem pobudzona, napedzona, mam jasne myśli, pozytywne , a wcześniej miałam stany lękowe, ataki paniki, depresje, czarne myśli

Gość gość
zapytaj o cital lekarza i Hydroxyzynę i zacznij brac od najmniejszej możliweh dawki która .. JAk ci lekarz przepisze calą tabletkę , to wez połowę

Gość gość
Ja bralam seroxat kiedys dawno temu. Pomogl mi skonczyc studia. Teraz nic nie biore, jestem przeciwna psychotropom. Moj ex od 15 roku zycia bral psychotropy i naprawde to wrak czlowieka, psychika swira. Ja tylko rok bralam, a on chyba z ponad 10 lat, to juz uzaleznienie u niego bylo.

Gość gość
brałem Afobam i łączyłem z alko... Zjazdy masakryczne po tym były:O Cital to na szybko nic nie daje, to się bierze miesiącami żeby jakiś skutek był

Gość gość
citalopram to lek orygnialny z DAnii cital to podróbka produkowana w Polsce

Gość gość
Brałam Cital a wcześniej Fluoksetyne. Nic mi nie pomagały. Teraz biorę Rexetin (paroxetyne) i pomogla mi bardzo. Najlepszy lek jak dla mnie. Tylko ja nie mialam depresji. Biorę na nerwice lekowa, napady lęku itp. Paroxetyna ma bardzo silne działanie przeciwlekowe ale nie pobudza, a to u mnie było problemem. Takie ciągle poddenerwowanie i nabuzowanie wewnątrz.

Gość gość
W zaleceniach o antydepresantach jest tak że kuracje zaczynamy od najlzejszych leków i od najmniejszej dawki.

Gość gość
W zaleceniach o antydepresantach jest tak że kuracje zaczynamy od najlzejszych leków i od najmniejszej dawki.

Gość gość
Najlepszy antydepresant to : Lexapro , najgorsze :Seroxat

Gość gość
No i moja lekarka tak robiła. Co wcale nie było dobre dla mnie bo zanim zorientowala sie ze fluoksetyna nie działa minęło pół roku, potem cital prawie rok. Nic nie dzialalo wiec zwatpilam i zostawilam wszystkie prochy. Dopiero po jakimś czasie lęki sie powiekszyly tak ze nie mogłam funkcjonowac. I wtedy poszlam do niej i dostalam Rexetin.

Gość gość
rexetin to największe g****o ze wszystkiego co można kupić Rexetin to zanieczyszczony Seroxat

Gość gość
powodzenia , rexetin ma 2 razy więcej skutków ubocznych niż cital rexetin = paroxetyna

Gość gość
A jak działa ten lek? Pobudza czy raczej zamula? I jak z apetytem po nim jest większy czy mniejszy?

Gość gość
najwiecej lekarzy na swiecie przepisuje na depresję lek o nazwie XANAX jego popularność jest 20 razy większa niż pochodnych paroxetyny

Gość gość
Fajnie że cital ma mniej skutków ubocznych. Jeszcze fajnie by było jakby działał ;-)

Gość gość
rexetin to lek pobudzający , trudno go nazwać lekiem ponieważ ma on więcej objawów negatywnych niż pozytywnych

Gość gość
biorąc rexetin musisz się przygotowac na myśli samobójcze , bezsennośc , napady paniki , itd , itp..

Gość gość
To chyba ze mną cos nie tak bo nie pobudzil mnie ani trochę. Wręcz wyciszył. Ja tam się tylko cieszę że cos podzialalo. Ja po nim ani nie chudlam ani noe tylam.

Gość gość
Według Matthew Herpera z magazynu Forbes USA stały się „narodem Xanaxu”, lek ten bowiem jest najpopularniejszym lekiem psychiatrycznym w tym kraju.

Gość gość
Polska zatem Seronilu i takich podobnych: medical research: pramolan i seronil (refundowany)i to trzeba wykupywać koło 2 lat i koncerny i ich gadające głowy się cieszą latają i wykupują te leki, bo jest o co walczyć

Gość gość
naciąg na leki refundowanw ożywili. W DOZ sprawdź i leć po refundowane.