Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres to cos obrzydliwego

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem kto to wymyslil i po co

Gość gość
Żeby w przyszłości mieć dzieci? Co w tym takiego dziwnego? Ja bym się wstydziła być dorosłą i nie mieć okresu.

Gość gość
Jakos zwierzęta moga miec bez tego potomstwo

Gość gość
16.44 oj widzę że wagary na biologii były :D

Gość gość
Koty mają okres, nie? Chyba tylko psy mają

Gość gość
Ale taka prawda, jakoś lepiej mogłoby to wyglądać, a nie krwawić, to niesmaczne.

Gość gość
Natury nie przeskoczysz okres to najmniejsze zło w organizmie dzieje się dużo więcej złego a śpicie spokojnie ,nikt nie zna wyroków natury ale każdy dostaje na co zasługuje a wiedzy za grosz,jak by nasze życie zależało od wiedzy o naszej naturze to mało kto by ocalał,pozdychalibyśwa. MATOŁ.

Gość gość
Zgadzam się z tytułowym stwierdzeniem. Natura pod wieloma względami jest po prostu patologicznie obleśna.

Gość gość
Bóg stworzył człowieka i całą tą naturę i jako wszechmogący mógł to wszystko inaczej stworzyć. Okres mam wrażenie tylko po to jest żeby kobiety napier/dalał brzuch.

Gość gość
o mnie brzuch nie n*******la akurat ale! nie nawidze tego oslabienia organizmu, serca, przyklejajacej sie podpaski, odparzen po kilku dniach tego yebanego pampersa, tego ze sie jest ubabranym w krwi jak y****y zazynany wieprzek itd

Gość Edziaaaaaaaa
Ależ zwierzęta mają okres :D jak inaczej mogłyby mieć potomstwo? Inaczej jedynie to przeżywają, bo to jest tzw. miesiączka ukryta. Ale generalnie chodzi o to samo- złuszczanie sie tej calej cholernej blony. Mnie tez to zjawisko niesamowicie w*****a, ale nic nie poradzę...

Gość Edziaaaaaaaa
Właściwie to myśląc zwierzęta miałam na myśli małpy i te inne, ale jeśli chodzi o resztę zwierzaków to faktycznie- okresu nie mają. Jaka szkoda :D też bym tak chciala :D

Gość gość
zadbajcie o siebie w myśl natury a nie biadolcie indianka ma okres dosłownie 30 -40 min i to jest natura o którą sobie przebrzydłe japy wycieracie pełne pretensji a jabaaaanie to dopiero cacy nie?

Gość gość
o straszny okres, krowa pusci jeden dzien farby w miesiacu i straszny mi okres