Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie na starość głupieją a nie mądrzeją

Polecane posty

Gość gość

najlepszy przedział życia to 30-45 rok życia przed 30-stką idioci zwłaszcza faceci po 45 roku z ludzi zaczynają się robić rozlazłe stare tetryki ludzie po 70-tce to już tragedia powinni zdychać

Gość gość
za dużo ludzi się rodzi jestem za aborcją i eutanazją przecież większość ludzi to i tak idioci i głupie biedne polaczki, starzy ludzie ciągle tylko gadają o tym co sie działo jak byli młodzi trochę żałosne chyba mają dosyć życia aktualnie dlatego stale pieprzą co było 40 lat temu

Gość gość
albo metoda "na wnuczka" to dotyczy w 80% starych kobiet więc kobiety na starość głupieją

Gość gość
większość starych ludzi to zawistne miernoty które nie potrafią zamknąć mordy

Gość gość
98% młodzieży to chore psychicznie debile o takie jak ten co pie rdo lnął ten topik

Gość gość
ale przecież taka prawda ile starych ludzi ma jakieś zainteresowania prócz obgadywanie czy chodzenie do kościoła ?

Gość gość
owszem masz racje ale w dzisiejszej dobie młodzież jest zaradna w technice ale życiowo to półgłówki ,kaleki wynaturzone cyborgi a będzie jeszcze lepiej i kto tego nie łyka i nie pojmuje ten bandzwoł sorry taka prawda!

Gość gość
i jeszcze jedno bo byłbym niesprawiedliwy,w wielu rodzinach polskich mimo złych statystyk są tacy co wypruwają sobie żyły żeby dziatwę wychować na ludzi,ale jest tak wiele kołtuństwa że pokolenie góra dwa trole na dno pociągną wielu prawych ludzi i życie straci sens wtedy poznacie czym ten temat jest naprawdę a bardziej wasze dzieci i wnuki,no ale wy bardziej kochacie aborcje to nie będzie może komu spijać gorzkiego piwa które dziś warzycie.

Gość gość
"są tacy co wypruwają sobie żyły żeby dziatwę wychować na ludzi" a po co wypruwać sobie żył to nie można normalnie wychowac tylko wypruwać żyły ?

Gość gość
ja lubię mądrych elokwentnych ludzi ci mnie wzmacniają ale niektórzy no wybaczcie....

Gość gość
To prawda widzę po moich babciach,jedna opowiada wszystko co usłyszy od ojca jako własne albo powtarza swoje historie po wielokroć, druga ma obsesję na punkcie kościoła i tego,ze jest święta. Mój dziadek był normalny,ale szybko umarł. To wina starych bab.

Gość gość
człowiek im starszy ,no mam na myśli tych myślących co mają coś do powiedzenia zawsze z życiową wiedzą będą do przodu przed młodymi tak ten świat już jest urządzony ,ale jeśli ktoś przespał swoje życie to niestety z próżnego i salomon nie naleje.