Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi_84

mąż za bardzo spoufala sie z innymi kobietami

Polecane posty

Gość MałaMi_84

zastanawiam sie czy to normalne, ze moj maz pisze do jakichs kolezanek, ktorych ja nie znam zwracajac sie do nich zdrobniale, np. Karolinka, albo do niego pisza jakies kolezanki (moze byłe, nie wiem) Mariuszku? Czy takie zdrobnienia nie powinno sie zachowac dla osob bliskich, czyli dla mnie ;), siostr albo kuzynek? prosze pomozcie, bo nie wiem czy zwariowalam;/ ale moj maz za bardzo sie spoufala z innymi kobietami, czasem przesadza i dlatego wszystko budzi moj niepokoj. help!

Gość nicelady
Myślę,że po samych zdrobnieniach nie można sądzić. Są takie typy mężczyzn, którzy lubią mieć powodzenie i czuć, że wciąż są "na czasie" . Kwestia tego czy mu ufasz. Jeżeli to Cię martwi, to najrozsądniej będzie powiedzieć mu o swoich obawach, ale nie w formie ataku, a tego ze np. zawsze czułaś się wyjątkowa gdy zdrobniale mówił tylko do Ciebie. Szczera rozmowa powinna pomóc bardziej niż scenariusze, które zapewne już tworzą się w Twojej wyobraźni . Pisałam o tym u siebie na blogu, jeżeli to jakoś Ci pomoże uspokoić się, to zapraszam na www.nicelady.pl . Pozdrawiam !